Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахаха какво чувство на сликава коа ја видов
2z57rl4.jpg

Абе ЛУЗЕРИ ај гитла од тука и не спамирајте многу...тепавме можеме си...мака ли ви е?нека ви е јасно и гласно дека макар и со преполовен состав тепавме,а првото место е наше а не ваше...се надевам дека уште долго нема да освоите титула,поточно кажано Have you ever seen Djerard win the premier league?
кој е прв?МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
вака не сум се радувал уште од финалето во ЛШ!!!!
иако со пола тим, успеавме да победиме.
ова е шампионски тим. роналдо се докажа дека и покрај слабата игра (освен 2-та гола не направи ништо посериозно) знае да не спаси кога е најпотребно. за мачеда немам зборови. некако откога бараше пенал, знаев дека има нешто во него, дека тој денеска ќе биде man of the match. дека ќе не спаси од амбисот. и не згрешив.
за тевез немам што да кажам. мислам дека ова лето ќе лета од манчестер.

како што кажаа погоре за оваа љубов вреди да се живее, за овој тим вреди да се навива.

LONG LOVE UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
вака не сум се радувал уште од финалето во ЛШ!!!!
иако со пола тим, успеавме да победиме.
ова е шампионски тим. роналдо се докажа дека и покрај слабата игра (освен 2-та гола не направи ништо посериозно) знае да не спаси кога е најпотребно. за мачеда немам зборови. некако откога бараше пенал, знаев дека има нешто во него, дека тој денеска ќе биде man of the match. дека ќе не спаси од амбисот. и не згрешив.
за тевез немам што да кажам. мислам дека ова лето ќе лета од манчестер.

како што кажаа погоре за оваа љубов вреди да се живее, за овој тим вреди да се навива.

LONG LOVE UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само нека постигнува по 2 гола друго ништо не е битно :smir:

Со Порто мислам ќе бидеме комплетни,само Бербатов нема да игра и очекувам победа барем со 2-0 за помирен реванш .

М А Ч Е Д А

Детево ни донесе 3 поени,кој може и цела титула да вредат..Браво за него!
Честито победа до фановите на Манчестер.Гледам еден прешува дали имало писмени тука..Ама мене како што ми стои тие Лузерите се понеписмени,не прават разлика меѓу Фан Клуб Манчестер Јунајтед и Фан Клуб Ливерпул,ама така е кога не знаат да читат..
Иначе Мачеда ме спаси од самоубиство..Ќе се убиев за малце

П.С. Баш ме интересира каков аватар ќе носи Хелз..

Првиот гол во High Quality(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене

2z57rl4.jpg

Голот на Кико во High Quality + Луд бразилски коментатор(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене
33bh0mc.jpg

Ако сака некој за download головите нека ми пише на мсн/ПП.

Колку е само важен голот на Мачеда. И за самодоверба и за бодови и за се... Алал да му е на детето. Деби гол во вистинско време. Гол кој може да се покаже пресуден, ако Јунајтед ја освои ПЛ.

Како што се израдував кога Мачеда го даде голот, не сум се радувал уште од кога тепавме во Лига на Шампиони. Уште кога влезе во игра детево, го видов каква опасна Италијанска фаца е, си викам ќе биде нешто од него. Кога Роналдо го даде израмнувачкиот гол му реков на брат ми: "Пази сега Мачеда 3:2!" и би Мачеда за 3:2. Оваков гол не се дава секој ден. Едноставно нели, за вакви моменти се живее фудбалот.

За на крај еден голем поздрав за сите хејтери, а посебно за навивачите на Ливерпул. Редно време беше и ние еднаш да тепаме во судиско продолжение.

Честито победа, што да кажам... Ај се надеваме следен пат ќе кикснете :)

Поздрав

Ова денеска беше нешто бозбудливо:vozbud:аман бе полудев низ дома кога го даде Мачеда победничкиот гол,17 години ама го реши натпреварот...изгледа ке има долг разговор помегу него и Ферги...сакам да игра во Вторникот против Порто уште на почеток...важно се вративме на позицијата каде што треба,табелата изгледа поубаво.

Без клучните играчи играта ни е катастрофа..али и без нив понекогаш можеме.

Честито победа, што да кажам... Ај се надеваме следен пат ќе кикснете :)

Поздрав
Фала на честитките, и ние се надеваме дека уште 10 години нема да освоите титула во ПЛ:)

Поздрав...

Федерико МАЧЕДААААААААААААААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

не ми се верува дека дочекавме жабар да не извади:vozbud:
како и да е, секоја чест момче:)

Звездата е веќе родена. Мачеда ќе биде она што Јунајтед веќе долго време го бара во другите клубови...Има само 17 години и во иднина ќе биде зверотиња. Имав некое предчуство дека тој ќе тој ќе го реши мечот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom