Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе, ќе се отепам што не сум го гледал мечов:nesum:
Браво за Мачеда, да се надеваме ќе не вади од многу гомна и во иднина.

Звездата е веќе родена. Мачеда ќе биде она што Јунајтед веќе долго време го бара во другите клубови...Има само 17 години и во иднина ќе биде зверотиња. Имав некое предчуство дека тој ќе тој ќе го реши мечот...

Имал и Ферги:)Ќе има кој да ги замени веќе докажаните фудбалери кога ќе дојде време да заминат од Манчестер.И Мачеда,а и останатите помлади играчи,имаат потенцијал да станат успешни.

Ај ако може видеа од головите?

Ај ако може видеа од головите?

Првиот гол во High Quality(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене

2z57rl4.jpg

Голот на Кико во High Quality + Луд бразилски коментатор(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене
33bh0mc.jpg

Ако сака некој за download головите нека ми пише на мсн/ПП.

Eве ти...

Тие видеа не може да се гледаат, барам некое валидно ако има.

Многу значајна победа. Не само заради трите бодови и првото место, туку поради излегувањето од кризата, мавањето шамар на ѓаволот, и позитивното психолошко влијание за понатаму. Не можам да сватам како толку отпадоци од Ливерпул, по нашиот фан клуб беснеат. Јасно ми е дека кој губи има право да се лути, ама тие се однесуваат како да се одпоодамна шампиони па сега божем ги турнавме од првото место. Сватете бе први бевте само нецели 24 часа, благодарение на распоредот. И плус мислите дека поимот "среќа" вие го измисливте и го донесовте од некоја друга планета, па сега треба само Ливерпул да игра на среќа. Зошто и ние понекогаш да не искористиме едно парче среќа? Тоа го сторивме денес. Претеравте со глупости за офсајди, дека ФА не сакала и незнам што. Добро во право сте, еве да се договориме да ги вратиме сите бодови освоени на среќа. Ако и вие ги вратите сите бодови освоени на среќа, нема ни во УЕФА да играте. Затоа ќутете и природно е да си пукате од мака затоа што не сте први. А глупости продолжете да пишувате, не е на одмет и малку хумор како шлаг на радоста за победата. Браво за Ферги, вистина е стар лисец :). Јас почнувам да сметам дека излегуваме од кризата. Кога можевме денес со половичен тим да освоиме 3 бода, тогаш повеќе од јасно е дека идат подобри денови за нас.

Ќе умреше овој од Вила на крајта

еве нешто повеќе за Мачеда

Federico Macheda

Born: Rome
DOB: 22 August 1991
Position: Striker

First-team
Apps: 0(1)
Goals: 1

Reserves 2008/09
Apps: 16
Goals: 10

Academy 2008/09
Apps: 13(2)
Goals: 8

Според статистикава супер е дечково

--------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6630163-Maчеда:СОНОТ СТАНА ЈАВЕ!!!

п.с. зошто не ми излева како другите линкови кога копирам од манутд.ком

истепавме ги астон вила, тешко беше ,ама успеавме.. мачеда ни е јунакот на денот заедно со роналдо .. сеа порто е на ред

Денес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.

Денес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.
Многу точно пријателе, детето го гледав и за резервите кога им бапна 3 гола на Њукасл, многу е физички спремен:zver:

Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..
Сепак јас Тевез повеќе си го сакам од Бербатов.Го засакав лани кога даде 3-4 многу битни голови во последните 10-тина натпревари

П.С Да не ги забораваме и Велбек и Кембел

Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..
Сепак јас Тевез повеќе си го сакам од Бербатов.Го засакав лани кога даде 3-4 многу битни голови во последните 10-тина натпревари

П.С Да не ги забораваме и Велбек и Кембел

Токму тоа сакав да го начнам. Кога се појавува нова легенда, Мачеда, наспроти уште некои млади надежи како Кембел, Велбек од една страна и од друга страна наспроти слабата форма на Тевез, сакав да го поставам прашањето дали вреди да се даде толку многу пари за Тевез? Факт е дека имаме потенцијали кои ветуваат. И јас го сакам Тевез но ете во моментот тој е "карикатура" од јак напаѓач.

Токму тоа сакав да го начнам. Кога се појавува нова легенда, Мачеда, наспроти уште некои млади надежи како Кембел, Велбек од една страна и од друга страна наспроти слабата форма на Тевез, сакав да го поставам прашањето дали вреди да се даде толку многу пари за Тевез? Факт е дека имаме потенцијали кои ветуваат.
Тоа ќе му го оставам на Ферги да мисли наредниве 2 месеци и да донесе добра одлука, способен е за тоа:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom