М
Мрак
Гостин
Добро момче

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Звездата е веќе родена. Мачеда ќе биде она што Јунајтед веќе долго време го бара во другите клубови...Има само 17 години и во иднина ќе биде зверотиња. Имав некое предчуство дека тој ќе тој ќе го реши мечот...
Ќе има кој да ги замени веќе докажаните фудбалери кога ќе дојде време да заминат од Манчестер.И Мачеда,а и останатите помлади играчи,имаат потенцијал да станат успешни.Ај ако може видеа од головите?
Првиот гол во High Quality(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене
![]()
Голот на Кико во High Quality + Луд бразилски коментатор(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене
![]()
Ако сака некој за download головите нека ми пише на мсн/ПП.
. Јас почнувам да сметам дека излегуваме од кризата. Кога можевме денес со половичен тим да освоиме 3 бода, тогаш повеќе од јасно е дека идат подобри денови за нас.Eве ти...Тие видеа не може да се гледаат, барам некое валидно ако има.

Многу точно пријателе, детето го гледав и за резервите кога им бапна 3 гола на Њукасл, многу е физички спременДенес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.

Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..Денес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.
Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..
Сепак јас Тевез повеќе си го сакам од Бербатов.Го засакав лани кога даде 3-4 многу битни голови во последните 10-тина натпревари
П.С Да не ги забораваме и Велбек и Кембел
Тоа ќе му го оставам на Ферги да мисли наредниве 2 месеци и да донесе добра одлука, способен е за тоа:smir:Токму тоа сакав да го начнам. Кога се појавува нова легенда, Мачеда, наспроти уште некои млади надежи како Кембел, Велбек од една страна и од друга страна наспроти слабата форма на Тевез, сакав да го поставам прашањето дали вреди да се даде толку многу пари за Тевез? Факт е дека имаме потенцијали кои ветуваат.