М
Мрак
Гостин
Добро момче
Звездата е веќе родена. Мачеда ќе биде она што Јунајтед веќе долго време го бара во другите клубови...Има само 17 години и во иднина ќе биде зверотиња. Имав некое предчуство дека тој ќе тој ќе го реши мечот...
Ај ако може видеа од головите?
Eве ти...Првиот гол во High Quality(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене
Голот на Кико во High Quality + Луд бразилски коментатор(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене
Ако сака некој за download головите нека ми пише на мсн/ПП.
Eве ти...Тие видеа не може да се гледаат, барам некое валидно ако има.
Многу точно пријателе, детето го гледав и за резервите кога им бапна 3 гола на Њукасл, многу е физички спременДенес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.
Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..Денес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.
Токму тоа сакав да го начнам. Кога се појавува нова легенда, Мачеда, наспроти уште некои млади надежи како Кембел, Велбек од една страна и од друга страна наспроти слабата форма на Тевез, сакав да го поставам прашањето дали вреди да се даде толку многу пари за Тевез? Факт е дека имаме потенцијали кои ветуваат. И јас го сакам Тевез но ете во моментот тој е "карикатура" од јак напаѓач.Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..
Сепак јас Тевез повеќе си го сакам од Бербатов.Го засакав лани кога даде 3-4 многу битни голови во последните 10-тина натпревари
П.С Да не ги забораваме и Велбек и Кембел
Тоа ќе му го оставам на Ферги да мисли наредниве 2 месеци и да донесе добра одлука, способен е за тоа:smir:Токму тоа сакав да го начнам. Кога се појавува нова легенда, Мачеда, наспроти уште некои млади надежи како Кембел, Велбек од една страна и од друга страна наспроти слабата форма на Тевез, сакав да го поставам прашањето дали вреди да се даде толку многу пари за Тевез? Факт е дека имаме потенцијали кои ветуваат.