Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дами и господа незнам кој кажа руни ке дадел два гола како јорк сепак руни не даде но и 2 гола беа со глава!!!! :pos2::pos2::pos2::pos2::smir:

Ајде честито нека ни е победа,понатаму во ЛШ со нови успеси.Заслужено одиме понатаму,иако некои некои фанови на Интер инсистираат дека факторот среќа бил пресуден.Но,тоа не е така.
Сакав Рома да ни биде противник во четвртфинале,бидејќи веќе ни е редовен пациент,но не оди понатаму,така да може да очекуваме дуел со некој од англиските клубови,што исто не го сметам за хендикеп,со оглед на формата и силата на тимот.Уште еднаш честитки.

cestito 1/4 finale i od mene.nema da kazam zasluzeno.bidete realni podobri bevme vecerva samo 3 shansi napravivte i dva gola dadovte.
p.s kornerot za 1:0 ne go smetam ni za shansa
:smir:

cestito 1/4 finale i od mene.nema da kazam zasluzeno.bidete realni podobri bevme vecerva samo 3 shansi napravivte i dva gola dadovte.
И ние требаше да ви начукаме 5 кај вас ама имавте среќа!
Нека знае Курињо дека не можеш 2 пати да го елиминираш Јунајтед на среќа:toe:

Честито 1/4 финале, дури чудно што не сум возбуден од победата.
Како да знаев дека ќе победиме :)

Сте биле подобри,во што тоа пинг-понг,куглање пред натпревар.Не трескај само,во шанси горе-долу бевме егал,нека Интер имаше шанса повеќе,ние од четири-пет стопроцентни два гола,а и во тоа е силата на еден тим.Направи една ретроспектива,колку тоа шанси во Милано имаше Јунајтед,а колку Интер.Така да не држат вода овие твои факти,ако се воопшто тоа.

Со среќа не ка ни е победата нема што подобра екипа Манчетсер немала а и ниту ќе има од оваа сега што е,и уште еднаш докажа дека е екипа со високо талентирани фудбалери кој го прегазија така наречениот големиот Интер во наводници кој испари на Олт Трафорд.
VIVA MANCHETSER UNITED VIVA CHAMPION LEAGUE

АЈ честито 1/4 финале нека ни е ..
Ако беа на среќа што не дадовте и вие на среќа
ај не зборајте глупости срамотилаци се овие
чесно поштено признајте си ја изгубата..
Поздрав ѓаболиииии:smir:

хаха луѓе леле колку ми дојде добро оваа ваша победа прекрасна вечер честито четвртфинале :)
И да ве прашам се каравме со еден другар оваа шансата што ја имаше Бербатов сам со голман беше суден офсајд или не ?

Ако се земат сите 180 минути заедно, победи подобрата екипа. Имаше и Интер свои шанси кои ќе го направеа денешниот натпревар многу понеизвесен, но сепак среќата беше кај Ван Дер Сар. Тактички одлично поставено од Фергусон, а и раното водство многу придонесе за понатамошниот тек на играта.
Приметувам дека во последно време оваа екипа игра се позрело и не се обидува по секоја цена да напаѓа и да ги троши силите, туку тактички го контролира натпреварот.
Сега очекувам и победа против Ливерпул во сабота за да се обезбеди титулата и секако среќа во ждрепката.

хаха луѓе леле колку ми дојде добро оваа ваша победа прекрасна вечер честито четвртфинале :)
И да ве прашам се каравме со еден другар оваа шансата што ја имаше Бербатов сам со голман беше суден офсајд или не ?
Не,апсолутно чиста ситуација.Во првиот момент тој беше во пасивен офсајд кога беше упатена топката во шестнаесетникот,но кога беше асистенцијата од Роналдо кон него тој беше во чиста позиција.Слаба реакција сепак од него.

Честитки за пласманот во 1/4 финале. Овој тим што го изнесе Ферги е според мене, најдобриот и најуиграниот со кој располага моментално...:helou:

Едноставно уживав 90 минути. Гигс-Сколс >>>Добитна комбинација :wink:

колку се приближува крајот на сезоната се повеке сум сигурен дека ке ги освоиме и 3 титули што ни преостануваат! :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom