Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Многу ЛЕЈМ фотомонтажа.. барем името и буквите малце да ги свртеле накриво да се совпаѓаат добро во средина. И бојата на бројките да ја погоделе и да не ставале stroke на нив.. се гледа и по тоа како лошо му се гледаат како квадратчиња на рабовите....

Еве чисто како споредба:

Роналдо според мене останува уште долго во Манчестер Јунајтед...

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Руни паузира три недели

Како што се претпоставуваше, Вејн Руни ќе мора да паузира најмалку три недели, после повредата на бутниот мускул добиена на средбата со Виган.
Руни уште пред истекувањето на првата минута постигна погодок кој му донесе победа на Манчестер, но само неколку минути подоцна мораше да го напушти теренот поради повреда.
„Кога е ваква повреда во прашање, опоравувањето обично трае око три недели. Се надевам дека нема да биде потребен подолг, но во секој случај сега не можеме ништо да направиме“, изјави тренерот на Манчестер, Алекс Фергусон.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Руни паузира три недели

Како што се претпоставуваше, Вејн Руни ќе мора да паузира најмалку три недели, после повредата на бутниот мускул добиена на средбата со Виган.
Руни уште пред истекувањето на првата минута постигна погодок кој му донесе победа на Манчестер, но само неколку минути подоцна мораше да го напушти теренот поради повреда.
„Кога е ваква повреда во прашање, опоравувањето обично трае око три недели. Се надевам дека нема да биде потребен подолг, но во секој случај сега не можеме ништо да направиме“, изјави тренерот на Манчестер, Алекс Фергусон.
Еве сега можност за Тевез да се докаже како првотимец(не дека не е докжан), но да му докажи на Ферги дека е вреден да го носи нашиот дрес:smir:

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Еве сега можност за Тевез да се докаже како првотимец(не дека не е докжан), но да му докажи на Ферги дека е вреден да го носи нашиот дрес:smir:
ako igra kako vcera mnogu ke se dolaze....cera za nikade bese

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
ako igra kako vcera mnogu ke se dolaze....cera za nikade bese
Под притисок беше, ако не запримети.... Дури и пред второто полувреме Ферги го тешеше нешто. Можеби е западнат во психолошка криза, која да се надеваме нема да трае многу долго.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Руни паузира три недели

Сварно штета за Руни...али добро неаме баш до толку тешки натпревари освен оној со Евертон на почеток на Февруари..ај се надеваме шо побрзо да се врати..

п.с еве за позадина кој сака

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Под притисок беше, ако не запримети.... Дури и пред второто полувреме Ферги го тешеше нешто. Можеби е западнат во психолошка криза, која да се надеваме нема да трае многу долго.

dada ali fergi pak nema da go stavi 1 postava ke igra so kiki i mitko vo napadot

N

navivacka

Гостин
Навистина се познава дека е под притисок...кога би му понудил Ферги нов договор приказната ке биде друга...вчера колку шанси пропушти да го зголеми резлутатот ама тоа е се надевам дека додека е Руни во аут навистина ке се докаже и дека Ферги и според шпекулациите за негово заминување сепак ке му понуди договор зашто заслужува навистина...потребен ни е борбен играч како него...нека одврзе кесето Ферги и да го купи Тевез па други засилувања летниот преоден рок не ни требат....доволни се и овие...ако Фергусон чека да го ангажира Бензема може да се случи и без двајцата да остане...не верувам дека Лион ке се откаже така лесно од него.Ама ке видеме времето ке покаже.

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Само тоа ке кажам:Тевез мора да остане во Манчестер Јунајтед па што сака нека е...заслужува договор иако Ферги трае нешто околу тоа...ама Ферги е непредвидлив може да се случе да му понуди договор пред да му истече позајмицата на Тевез и да стави крај на сапуницава...ова ми наликува на Роналдо...збореа дека ке си замине од Манчестер Јунајтед па пак остана.Сега истово е и со Тевез секој ден нови вести а на крај може да излезе со нов договор со Јунајтед(се надевам)...сега доага времето да се докаже Тевез и конечно да ги замолкне критичарите.

Член од
24 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
5
Дај бе прекинете да дискутирате за иднината на Роналдо, веќе досадно стана. Кога ќе видите некоја шпекулација по веснициве, на интернет или кај и да е, само одбегнете ја, а не да трупате 3-4 страни по форумов.
hahaha toa e zatoa sto pola fanovi na manutd se samo radi Ronaldo ko ke otide u Real ajde site za Real

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Инаку според мене Фергусон за нападов да направи е да му дае нов договор на Тевез па и нека го земе и Бензема 4 напаѓачи не се мнгоу кога се натпреваруваме во секоја можна лига убаво ќе ни дојдат. Ама како шо разбирам за Тевез Фергусон сеуште не му понудува и се мисли дали да му понуди поради тоа што Тевез коа бил млад бил толку глуп и потпишал со тој иранец ли шо и да бил и сеа имало многу заебанции во договорот дека ако мачестер плаќале нешто ќе идело кај иранецот што било во спротивнност со фифа. Па еве пак Вест хем за тоа ќе ги чешлаат.

N

navivacka

Гостин
hahaha toa e zatoa sto pola fanovi na manutd se samo radi Ronaldo ko ke otide u Real ajde site za Real
Викаш дека е заради тоа?па Манчестер имал фанови и пред Роналдо ке има фанови и после Роналдо...секогаш ке има фанови...Лојални с ме на нашиот клуб.Имал има и ке има.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Имаше и многу фанови што беа за Бекам, замина тој во Реал, и дупло повеќе навивачи за Јуанјтед се појавија.
Ако замини Роналдо значи ќе имаме уште толку и кој ќе не стигне во бројност:toe:

Клубот пред се, додека некој игра за Јуанјтед го почитувам, после тоа нека си ебе мамата:vozbud:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Викаш дека е заради тоа?па Манчестер имал фанови и пред Роналдо ке има фанови и после Роналдо...секогаш ке има фанови...Лојални с ме на нашиот клуб.Имал има и ке има.

Ќе има Манчестер голем број на фанови и по Роналдо, ама не е тоа тоа...поготово за вас девојчињата, тешко ќе го преболите...

П.С Кого ќе ставиш тогаш на аватер, снешко?:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ќе има Манчестер голем број на фанови и по Роналдо, ама не е тоа тоа...поготово за вас девојчињата, тешко ќе го преболите...

П.С Кого ќе ставиш тогаш на аватер, снешко?:smir:
До некаде е така, но не е секогаш таков случајот. Кога еднаш ќе го засакаш клубот, па макар тоа било за некој играч, вечно ќе ти остане во срцето, особено ако го разбираш фудбалот. Ако не го разбираш, ќе гледаш филмска индустрија ала Дејвид Бекам:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom