Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не верувам додека не видам на manutd.com...не бе не смее...:S
Не се знае но на официјалната страница пишува дека може да ги пропушти наредните 5 натпревари на Јуанјтед, 3 првенствени и 2 куп средби, да се надеваме дека нема да е толку долго надвор:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Да бе...на човекот не му е направено уште скенирање овие одма прогноза:pos2::pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Чисти глупости Роналдо останува во Манчестер во наредниве 2-3 години.И што сеа 17 број ќе носи а Ван Нистелрој кој број ќе носи и на еден сајт пишува број 9 на друг 17 утре ќе покажат дрес со број 10 итн глупости

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Чисти глупости Роналдо останува во Манчестер во наредниве 2-3 години.И што сеа 17 број ќе носи а Ван Нистелрој кој број ќе носи и на еден сајт пишува број 9 на друг 17 утре ќе покажат дрес со број 10 итн глупости
Се разбира дека се глупости.
Сликата е ставена така, на шала :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.730
Ова од Фан клуб реал е земено иначе...:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еее ова е 24фудбал не е заебанција..

btw

:pipi:
Фан клуб Реал олку лејм монтажи прави? Ме чуди, тие би требало да имаат средства да си платат курсеви по Фотошоп :icon_lol:
Не ми е за верување дека ќе се случи тоа, но ако некогаш Кристијано отиде во Реал, ќе се потрудам да им ги најдам сите постови каде што го плукаат Роналдо и ќе им ги ставам во една тема. Памтете ми го зборов. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фан клуб Реал олку лејм монтажи прави? Ме чуди, тие би требало да имаат средства да си платат курсеви по Фотошоп :icon_lol:
Не ми е за верување дека ќе се случи тоа, но ако некогаш Кристијано отиде во Реал, ќе се потрудам да им ги најдам сите постови каде што го плукаат Роналдо и ќе им ги ставам во една тема. Памтете ми го зборов. :)
Јас ќе те држам за збор, ако заборавиш ќе те потсетам:smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
So malo zadocnuvanje......cestito neka ni e pobeda i da ni se mnozat do krajot na sezonata...VDS odlicen,odbranata nemora da se komentira-govori faktot sto 852 min nemat primeno gol....od sredinata osven Nani i Anderson sto potfrlija denes,drugite spored mene bea solidni......a mn mi e krivo sto bas vo ovoj period sekoja godina ni se povreduvaat klucnite fudbaleri....bas koga e najzgusnat rasporedot so natprevari...ama nie sme Man United i nema labavo :pos2: :salut:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Дај бе прекинете да дискутирате за иднината на Роналдо, веќе досадно стана. Кога ќе видите некоја шпекулација по веснициве, на интернет или кај и да е, само одбегнете ја, а не да трупате 3-4 страни по форумов.

N

navivacka

Гостин

Леле Рио бе закон си:pos2:уште што нема да се виде од тебе...овие од Реал можат да го сонуват Роналдо...додека е Ферги на кормилото Роналдо не оди никаде па можат да си прават фановите фотошопови колку сакат уште...се надевам дека повредата на Руни и не е толку сериозна...сега може да се докаже Тевез дека заслужува да остане.Ама во последно време некакко не следат повредите...Евра,Рио,Руни...а Харго е одамна повреден Браун за две неделике се врати...Таман Евра ја отслужи казната се повреди... ц ц ц ц кој малер.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Јас со мало задоцнување ке се навратам на вчерашниот натпревар. Честито за победата, но игравме исто како и против челзи ливерпул инт... Добро прво полувреме и во второто доаѓа до некое опуштање. Да беше поквалитетен тим или да имаа малку повеќе среќа можеше да ни земаат два бода.Али трите бода се наши и тоа е најважно. Според мене играч на натпреварот Вида. Дечкото е во нездрава форма и моментално Бр. 1 централен дефанзивец во светот.
GLORY GLORY MAN UNITED

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom