Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки за победата на сите навивачи на Манчестер Јунајтед, да се множат.
Што да кажам, тежок натпреват како и секој меч од ПЛ, нема лесни поени, сепак издржавме(не дека имаа некои сериозни шанси) и 3-те бода се наши:smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Иако тепавте така кењаво, сепак честитки и мислам дека титулата е ваша 90 %

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.726
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.774
Поени од реакции
9.572
Aјде да ни се множат...ова се тешки 3 бода.

N

navivacka

Гостин
Конечно да заврши овој натпревар...прво полувреме супер а второ речиси не надиграа...богами како што кажа Ферги овој натпревар ке биде потежок со оној против Челзи...сепак нека ни е честито новата победа и второто место...го минавме Челзи :) тоа е најважно а сега е на ред и Лузерпул и да се искачиме таму кај што припагаме...на лидерската позиција.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Важно си земавме 3 бода и нека ни се множат победите.

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Море кутете си таму...како што бевме го започнале второво полувреме ке приимавме гол...свака му част на ВДС многу добри одбрани...нај ми беше интересен кога се удараше по главата:pos2:.Видич најдобар во одбраната а можеби и од сите овој меч...Роналдо што да кажам и тој беше добар даде се од себе да постигне гол ама немаше и овој пат срека.Тевез се наога под притисок и сака да се докаже...и другите беа добри...а судијата?им попушташе на Виган...требаше некој од нив да добие црвен картон а овој само ги предупредуваше...да беше Роналдо илинекој друг ке добиеше веднаш...ај нека ни е честита новата победа и второто место уште еднаш.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Тежок натпревар, сепак издвојувавме победа, тоа е најбитно како и 3-те бода плус. Морам да ги пофалам Видич и Бербатов. За србинов веќе одамна сум убеден дека се вбројува во листата на најдобрите дефанзифци, а бугаринов некако ме изненади, после слабата игра со Челзи.

И заборајв. Каков потег на ВДС кога ја исфрли топката, незнам кој беше од Манчестер не успеа да ја скроти, па му беше одземена, и по шутот на Паласиос од Виган успеа да интервенира, и се удри 3-4 пати по глава како знак дека увиде дека направи грешка. :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
3 бода си се 3 бода! малце сум разочаран од нани и искрено од тевез! какви шанси, лоша контрола... незнам. : (
ако намерава да продолжи вака, бензема - you're welcome =)
и шминкерот ме живцира у последно време. асален слободен нема изведено, 70% од страна нафрлањата му ги блокираат и никако да шутне и да даде гол. никако!

мен оф д меч - В И Д И Ч ! ! !

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Далеку беше ова од најдобрите изданија на Манчестер Јунајтед,но сепак освоени се важни 3 бода и конечно сме на второ место.Со победа против Болтон го преземаме првото место барем до понеделник.А и конечно очекувам Роналдо да проработи на тој меч :pipi:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.726
Тежок натпревар, сепак издвојувавме победа, тоа е најбитно како и 3-те бода плус. Морам да ги пофалам Видич и Бербатов. За србинов веќе одамна сум убеден дека се вбројува во листата на најдобрите дефанзифци, а бугаринов некако ме изненади, после слабата игра со Челзи.
Да бе да му ибам бугарот и мене ме изненади трча насекаде..а Тевез секаде трча ко мува без глава..мора да се смири малце.Роналдо изигра просечно за разлика од минатата сезона кога на вакви натпревари кинеше по 2-3ца.Сколс не му дадоа да шутне а да поминеше една од 3те топки ке имаше гол сигурно.Рафаел фантастично како и секат исто како Видич.О`Ши изигра слабо..сите корнери од таа страна беа и многу ранлива беше.Ван дер сар една грешка само али се поправи со добрите одбрани.Керик исто лошо,корнерите многу лошо ги изведе а во средината скоро го немаше.Нани слаба игра,андерсон просечно а флечер за 8 мин не моеше ништо да смени.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да бе да му ибам бугарот и мене ме изненади трча насекаде..а Тевез секаде трча ко мува без глава..мора да се смири малце.Роналдо изигра просечно за разлика од минатата сезона кога на вакви натпревари кинеше по 2-3ца.Сколс не му дадоа да шутне а да поминеше една од 3те топки ке имаше гол сигурно.Рафаел фантастично како и секат исто како Видич.О`Ши изигра слабо..сите корнери од таа страна беа и многу ранлива беше.Ван дер сар една грешка само али се поправи со добрите одбрани.Керик исто лошо,корнерите многу лошо ги изведе а во средината скоро го немаше.Нани слаба игра,андерсон просечно а флечер за 8 мин не моеше ништо да смени.
Kako само ја гради топката и како навлекува играчи не е можно. Сепак можам да заклучам дека не беше денес наш ден, и покрај победата, беа некако анемични, како да се разочараа по повредата на Руни:toe:

N

navivacka

Гостин
Како и да е вака како денес не смее да се повтори...против Челзи изигравме многу подобро отколку со Виган па мајка му стара да дозволиме еден Виган да ни биде рамен цело второ полувреме?арно си кажа Фергусон дека ке биде потешко...еве ви една добра вест за Браун...

Фергусон: Браун наскоро ќе се врати на теренот

Сер Алекс Фергусон вели дека Вес Браун ќе се врати на терените најмногу за две недели.

Дефанзивецот на Манчестер Јунајтед од ноември е надвор од терените откако заработи повреда на зглобот.
Sky Sports News на 11ти декември најави дека Браун за четири недели ќе се врати во игра, но враќањето се пролонгира.

Сепак Манчестер Јунајтед има доволно фудбалери кои можат да го покријат отсуството на Браун.

Гери Невил и Рафаел играат одлично, а тука се и Џони Еванс и Џон О'Шеј кој можат да играат на повеќе позиции.

"Вес Браун би мошел да се врати за две недели најдоцна, ќе биде добро кога ќе го имаме назад" - изјави Ферги во пресрет на дуелот против Виган.

"Сакате да ги имате сите фудбалери на располагање, посебно во јануари кога програмата е згусната".

"Но можеме да се справиме со тоа, бидејќи имаме фудбалери кои можат да играат на различни позиции" - вели Фергусон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom