Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Според мене кој ке истрча против Виљареал утре:
-------------------Фостер--------------------

--Рафаел----Фердинанд----Видич\Еванс----Евра--

--Роналдо----Керик----Андерсон\Гигз----Нани----

--------------Руни---------Тевез-----------------

И после тоа измени
Роналдо Аут - Парк ИН
Гигз/Андерсон Аут - Андерсон/Гигз ИН

N

navivacka

Гостин
Според мене кој ке истрча против Виљареал утре:
-------------------Фостер--------------------

--Рафаел----Фердинанд----Видич\Еванс----Евра--

--Роналдо----Керик----Андерсон\Гигз----Нани----

--------------Руни---------Тевез-----------------

И после тоа измени
Роналдо Аут - Парк ИН
Гигз/Андерсон Аут - Андерсон/Гигз ИН

Важно е да победиме...имаме добар состав ама знаат да зафркнат некогаш.

Торес: Роналдо е без конкуренција

http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/1875/tores.jpg Дебатата околу најдобриот фудбалер на светот не се смирува во последните неколку недели, а во неа се вклучи и напаѓачот на Ливерпул, Фернандо Торес. Шпанскиот репрезентативец изјавил дека својот глас би го дал за напаѓачот на Манчестер Јуанјтед, Кристијано Роналдо, кој е главен фаворит за освојување на наградата на "Франс Фудбал".
И Торес и Роналдо се најдоа на листата од 23 кандидати за најдобар, а победникот ќе биде прогласен месец јануари следната година.
"Никој не може да споредува со него. Тој е класа за себе, никогаш не сум видел играч кој може да се споредува со него. Тоа што го направи минатата сезона е неверојатно. Никој не освои оваа година тоа што освои тој: Лигата на Шампионите, Премиер лигата и Златната копачка. За мене тој е најдобар на светот." - изјавил Торес за "Франс Фудбал", кој изминататите денови спроведува анкета меѓу номинираните фудбалери.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Важно е да победиме...имаме добар состав ама знаат да зафркнат некогаш.

Дебатата околу најдобриот фудбалер на светот не се смирува во последните неколку недели, а во неа се вклучи и напаѓачот на Ливерпул, Фернандо Торес. Шпанскиот репрезентативец изјавил дека својот глас би го дал за напаѓачот на Манчестер Јуанјтед, Кристијано Роналдо, кој е главен фаворит за освојување на наградата на "Франс Фудбал".
И Торес и Роналдо се најдоа на листата од 23 кандидати за најдобар, а победникот ќе биде прогласен месец јануари следната година.
"Никој не може да споредува со него. Тој е класа за себе, никогаш не сум видел играч кој може да се споредува со него. Тоа што го направи минатата сезона е неверојатно. Никој не освои оваа година тоа што освои тој: Лигата на Шампионите, Премиер лигата и Златната копачка. За мене тој е најдобар на светот." - изјавил Торес за "Франс Фудбал", кој изминататите денови спроведува анкета меѓу номинираните фудбалери.

Респект за Торес...

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3

http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/1875/tores.jpg Дебатата околу најдобриот фудбалер на светот не се смирува во последните неколку недели, а во неа се вклучи и напаѓачот на Ливерпул, Фернандо Торес. Шпанскиот репрезентативец изјавил дека својот глас би го дал за напаѓачот на Манчестер Јуанјтед, Кристијано Роналдо, кој е главен фаворит за освојување на наградата на "Франс Фудбал".
Да :bravo: за Торес, барем човекот јавно си признава :) реков јас ќе си признаат сега сите еден по еден :pos2:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.618
Сепак мислам дека утре ќе брани Кушчак!

Кушчак

О'Шеј Фердинанд Видич Евра

Роналдо Керик Гигс Парк

Руни Тевез

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Мислам дека денес т.е утре треба да укажеме чест кон најдобриот играч на сите времиња во Јунајтед и пошироко...GEORGE BEST!
Денес 25 Ноември пред 3 години ја загубивме нашата најголема легенда...
Почивај во мир Џорџ Бест...Always the best
Еве еден клип кој беше прогласен за гол на деценијата

На последната слика Џорџ Бест (лево) ја прима наградата за доживотно достигнување од Сер Боби Чарлтон.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Мислам дека денес т.е утре треба да укажеме чест кон најдобриот играч на сите времиња во Јунајтед и пошироко...GEORGE BEST!
Денес 22 Ноември пред 3 години ја загубивме нашата најголема легенда...
Почивај во мир Џорџ Бест...Always the best
Еве еден клип кој беше прогласен за гол на деценијата
ВЕЧНА НЕКА МУ Е СЛАВАТА !!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Нека почива во мир нашиот најдобар фудбалер на сите времиња,првиот носител на легендарната 7-ка,за која конечно повторно најдовме достојна замена.
PS>Pele>good///Maradona>better///GEORGE>>>BEST!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom