NanI
\Man_Utd/
- Член од
- 14 јуни 2008
- Мислења
- 540
- Поени од реакции
- 2
И на крајот ке победи пак најдобриот:Mанчестер Јунајтед...
Според мене кој ке истрча против Виљареал утре:
-------------------Фостер--------------------
--Рафаел----Фердинанд----Видич\Еванс----Евра--
--Роналдо----Керик----Андерсон\Гигз----Нани----
--------------Руни---------Тевез-----------------
И после тоа измени
Роналдо Аут - Парк ИН
Гигз/Андерсон Аут - Андерсон/Гигз ИН
Важно е да победиме...имаме добар состав ама знаат да зафркнат некогаш.
Торес: Роналдо е без конкуренција
Дебатата околу најдобриот фудбалер на светот не се смирува во последните неколку недели, а во неа се вклучи и напаѓачот на Ливерпул, Фернандо Торес. Шпанскиот репрезентативец изјавил дека својот глас би го дал за напаѓачот на Манчестер Јуанјтед, Кристијано Роналдо, кој е главен фаворит за освојување на наградата на "Франс Фудбал".
И Торес и Роналдо се најдоа на листата од 23 кандидати за најдобар, а победникот ќе биде прогласен месец јануари следната година.
"Никој не може да споредува со него. Тој е класа за себе, никогаш не сум видел играч кој може да се споредува со него. Тоа што го направи минатата сезона е неверојатно. Никој не освои оваа година тоа што освои тој: Лигата на Шампионите, Премиер лигата и Златната копачка. За мене тој е најдобар на светот." - изјавил Торес за "Франс Фудбал", кој изминататите денови спроведува анкета меѓу номинираните фудбалери.
Да :bravo: за Торес, барем човекот јавно си признаваТорес: Роналдо е без конкуренција
http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/1875/tores.jpg Дебатата околу најдобриот фудбалер на светот не се смирува во последните неколку недели, а во неа се вклучи и напаѓачот на Ливерпул, Фернандо Торес. Шпанскиот репрезентативец изјавил дека својот глас би го дал за напаѓачот на Манчестер Јуанјтед, Кристијано Роналдо, кој е главен фаворит за освојување на наградата на "Франс Фудбал".
И Торес и Роналдо се најдоа на листата од 23 кандидати за најдобар, а победникот ќе биде прогласен месец јануари следната година.
"Никој не може да споредува со него. Тој е класа за себе, никогаш не сум видел играч кој може да се споредува со него. Тоа што го направи минатата сезона е неверојатно. Никој не освои оваа година тоа што освои тој: Лигата на Шампионите, Премиер лигата и Златната копачка. За мене тој е најдобар на светот." - изјавил Торес за "Франс Фудбал", кој изминататите денови спроведува анкета меѓу номинираните фудбалери.
Кушчак ДА но Роналдо не е баш сигурен според изјавите на ФергиСепак мислам дека утре ќе брани Кушчак!
Кушчак
О'Шеј Фердинанд Видич Евра
Роналдо Керик Гигс Парк
Руни Тевез
ВЕЧНА НЕКА МУ Е СЛАВАТА !!!Мислам дека денес т.е утре треба да укажеме чест кон најдобриот играч на сите времиња во Јунајтед и пошироко...GEORGE BEST!
Денес 22 Ноември пред 3 години ја загубивме нашата најголема легенда...
Почивај во мир Џорџ Бест...Always the best
Еве еден клип кој беше прогласен за гол на деценијата