Ако Бербатов не игра против Астон Вила ќе имаме проблеми во нападот ако се знае дека најверојатно и Руни нема да игра така да ќе мораме да се „потпреме“ само на Тевез.
ПС: А колку време нема да игра Берба?
Што е поволен резултат, нерешено или минимален пораз ? :smir:Да да само на Тевез зашто некаде прочитав дека и Кики нема да игра заради натпреварот со Бразил,исто така и Нани,Андерсон...а Руни ако не игра и ако Берба е ептен сериозно повреден пода се молиме во Саботата да извлечиме поволен резлутат.Десеткувни ке сме на натпреварот против Вила.
Што е поволен резултат, нерешено или минимален пораз ? :smir:
Ќе играт и Роналдо и Нани и Андерсон!Да да само на Тевез зашто некаде прочитав дека и Кики нема да игра заради натпреварот со Бразил,исто така и Нани,Андерсон...а Руни ако не игра и ако Берба е ептен сериозно повреден да се молиме во Саботата да извлечиме поволен резлутат.Десеткувни ке сме на натпреварот против Вила.
Ќе играт и Роналдо и Нани и Андерсон!
И Керик и Видич настапуваа за нивните репрезентации, но тоа немора да значи дека нема да настапуват!![]()
Да да само на Тевез зашто некаде прочитав дека и Кики нема да игра заради натпреварот со Бразил,исто така и Нани,Андерсон...а Руни ако не игра и ако Берба е ептен сериозно повреден да се молиме во Саботата да извлечиме поволен резлутат.Десеткувни ке сме на натпреварот против Вила.
Па нели читаш дека играме со Виљареал?Koга има Лига на Шампиони?и со кој играме?ама јас не ја факам БТВ:cry:,Астон Вила ке ја победиме сигурна сум во тоа...само одбраната да не извиси и ке биде во најдобар ред.
Ако де, јас да известам за да не питат после дека ќе га има. Нигде не кажах оти ќе победаме.Чекај бе и тиПред Виљареал,треба да ја победиме Астон Вила која е многу јака екипа !
Ни четвртина ја немаме БТВ.