Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
и цаци не мораш да ги пишуваш клубовите со големи букви :)
Сакав само да потенцирам дека се однесува на афронал а не на селтик :)

Некој ако може да ми најде слика од Руни со новата фризура:helou:

Ми текна дека побара слики и ... еве слики ако сеуште не си нашол :smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Моја прогноза за вечерва е 2-1 за Манчестер.:helou:
Досега Манчестер е единствениот клуб кој нема примено гол во фазата по групи. И мислам дека и вечерва нема да примиме гол. :)

Член од
6 август 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Линкови во случај да нема на ТВ!! нека пастира некој

N

navivacka

Гостин
Досега Манчестер е единствениот клуб кој нема примено гол во фазата по групи. И мислам дека и вечерва нема да примиме гол. :)
Да бе да,немаме и јас се чудам а додека во премиер лигата голови лесно примаме...до сега имаме 8 примани во премиер лигата а во лига на шампиони не сме примале...:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стар е веќе Ван Дер Сар. Колку и да е добар голман, рефлексите ослабнуваат со годините. Мислам дека е време што почесто во игра да влегува Бен Фостер.

N

navivacka

Гостин
Стар е веќе Ван Дер Сар. Колку и да е добар голман, рефлексите ослабнуваат со годините. Мислам дека е време што почесто во игра да влегува Бен Фостер.

Добар е Бен Фостер ама сеуште мислам дека не е добро увежбан како Кушчак(иако овој не ми е многу сигурен малку ама добро брани)зашто поради повредите долго се мачеше,па така од наредната сезона може да ни биде прв Фостер иако повеке сум навикната на Кушчак кога игра на место Ван Дер Цар.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Добар е Бен Фостер ама сеуште мислам дека не е добро увежбан како Кушчак(иако овој не ми е многу сигурен малку ама добро брани)зашто поради повредите долго се мачеше,па така од наредната сезона може да ни биде прв Фостер иако повеке сум навикната на Кушчак кога игра на место Ван Дер Цар.
Фостер е каде каде подобар од Кушчак, само треба да добива повеќе минутажа.
Се сеќаваш на неговите одбрани лани против Дерби?

N

navivacka

Гостин
Да се секавам,ама не е исто да бранеш против Дерби кој едвај освои лани поени,незнам колку беа или па да браниш против Селтик на пр. или пак Евертон,сега јас мислам дека Фергусон треба да му дава најпрвин најголема минутажа на некој од долните екипи од табелата во премиер лигата па потоа на некои поголеми тимови како на пример Астон Вила да го спомнам не е којзнае некој голем клуб... па потоа да бране против Челзи или Арсенал...не може на пример веднаш Фергусон да го стави да брани против најголемите екипи...ама да се сетиме дека и Кушчак бранеше против Вест Хем...сепак Ферги си знае...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Поздрав народе, продолжуваме континуирано нели :helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Да се секавам,ама не е исто да бранеш против Дерби кој едвај освои лани поени,незнам колку беа или па да браниш против Селтик на пр. или пак Евертон,сега јас мислам дека Фергусон треба да му дава најпрвин најголема минутажа на некој од долните екипи од табелата во премиер лигата па потоа на некои поголеми тимови како на пример Астон Вила да го спомнам не е којзнае некој голем клуб... па потоа да бране против Челзи или Арсенал...не може на пример веднаш Фергусон да го стави да брани против најголемите екипи...ама да се сетиме дека и Кушчак бранеше против Вест Хем...сепак Ферги си знае...
Ама тогаш памтиш влезе кушчак поради повреда на ВДС и Фостер беше повреден...после тој натпревар игравме против мидлзброу а и кушчак се повреди и мораше да брани Амос...имаме и уште еден голман Ron-Robert Zieler мислам се вика али на позајмица е.
Линкови во случај да нема на ТВ!! нека пастира некој
Коа ке почне натпреварот отиди тука
http://www.andrespn.blogspot.com/
и ке најдеш таму Celtic - Man.Utd Link и ке стиснеш на тоа линк и ке ти дае кристална снимка.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Слушнавте на МТВ?
Селтик на домашен терен немал загубено од англиска екипа 25 години! :vozbud:
Ќе биде интересно..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Слушнавте на МТВ?
Селтик на домашен терен немал загубено од англиска екипа 25 години! :vozbud:
Ќе биде интересно..
Епа редно време е...:) Жално за нив али за се има крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom