Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Таква и сликата кај мене на ренген да ме снимаат така ќе им излезе :pos: само кај мене онака целосно знакот на Манчестер ќе се глеа. :pos:

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
еве уште една таква сликичка само оваа е малку помала

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Почнавме со изливи на љубов.... ај да ве видам :zlo:

Ако некој ја сака сликава во мааалку поголем формат нека ме контактира :)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај мислам редно е да се вратиме по ваквите изливи на сериозен фудбал односно утрешната утакмица со хал.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Утре е време да се истурат од голови.Се надевам ќе ги скршиме:)

N

navivacka

Гостин
Утре е време да се истурат од голови.Се надевам ќе ги скршиме:)

Нормално дека ке се истуриме од голови,ке ги скршиме,ѓи жалам уште сега,незнаат што ѓи чека...очекувам добра игра од Роналдо,Руни,Берба и секако Тевез се надевам дека и овојпат ке стартува во првите 11 а не да почнува се од клупа...

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Се надевам дека Роналдо ќе има уште многу вакви трофеи и признанија во Јунајтед.

Прогноза за против Хул:

------------------------ВДС-----------------------

Браун--------Фердинанд-------Видич---------Евра

Роналдо--------Карик---------Гигс-----------Парк

----------------Руни---------Тевез---------------

Се надевам дека повторно Тевез ќе биде во стартните единасет и конечно по долго време да постигне гол. :helou:

Фергусон му порача на Тевез да биде стрплив

N

navivacka

Гостин
Еј ама и овој Фергусон му порачал да биде стрплив на Тевез...јас не сум стрплива кога го гледам на клупа и се нервирам постојано за тоа,а замислете како му е на него...се надевам дека денеска ке биде во стартните 11...да не заборавиме дека денеска и Марадона ке биде на Олд Траффорд да го следи токму неговиот настап...

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Па секако дека не е мрзелив,Берба е :zver:,а што се работи за довербата за Кикето,јас мојата не сум ја изгубила во него ни за момент...
Навивачка мора да ти заприметам дека ми се чини дека не го сакаш Роналдо многу (иронично зборувам нормално). :smir:
За денешниот натпревар со Хал ке кажам дека не треба многу опуштање бидејќи водовме што му се деси на арсенал, така да треба да бидеме претпазливи и да не го потцениме противникот кој се докажа како незгоден противник. Но се надевам дека ке одиграме на ниво и сепак лесно ке дојдме до бодовите бидејќи ако ја заиграме нашата игра ке ги ставиме Хал во малиот џеб. Поздрав и се читаме попосле.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom