Со еден збор...ЕКСТРА!
Роналдо влегува во ритам, а со него и Берба...
Вториот гол...РЕМЕК ДЕЛО од Берба...секоја чест:smir:
А головите...Повели!
Ааа и едно ме интересира...кој го јаде "Крапот" од Бербатов?
- 19ка мислам дека беше...само кој?![]()
Леле после Хал со Арсенал ли...абе и таа е сигурна 100%,како што почнаа да губат од Хал и Фулам и нерешено со Сандерленд и сега со Тотенхем кој е последно пласиран имаме шанси...ама да не зборувам уште сега...лани изигравме многу добро на Емирати,ама Арсенал се спаси некаде во последен момент...така да се си бива,абе Ливерпул никако да киксне,ама сега против Портсмут имтребаше пенал па да победи...МАН УТД повторно не ево топ 4...на прво место е Ливерпул,второ Челзи 3 Арсенал мислам дека беше 4 незнам,а за 5 Хал така да МАНУТД изгледа пак се шести
Абе од Бугарин кога биднало нешто? :pos2:Честито победа, иначе сега го видов потегот на Бербатов... ми го разубави денот ( ноќта ) .... лелеллелее ЗВЕР!!! Браво, секоја чест за него.
да да шести се меѓутоа Арсенал,Халл и Астон Вила имаат 20 бода а ние 18 и заостанат натпревар..фактички со сигурна победа против Фулам одиме на 3то :smir:
Епа тој заостанат натпревар кога ке се игра еве доага и Ноември,а во Декември се во Африка и пропуштаме уште еден нтпревар,со Виган...така да ако во Ноември не се одигра и овој против Фулам ке имаме два натпревари помалку од другите и заостанување...ајде да се надеваме дека наскоро ке се одигра...
БЕРБА И РОНАЛДО СЕ ЅВЕРОВИ,А ШТО МИСЛЕТЕ ЗА ИЗДАНИЕТО НА ТЕВЕЗ СО ОГЛЕД НА ТОА ДЕКА ИЗИГРА 90 МИН.
Мислам дека ќе играме во Јапонија а не во Африка:smir:
Јапонија, Токио, Тојота Куп:smir:Добро де Јапонија.Кина кај и да било треба побрзо да се одигра тој натпревар...а Ѓаволрулз ме израдува ептен со сликата од царот...
Ама како го ставил тој дресот во шорцевите и врзонките од надвор:pos2:
Како и да се направил на него се му стои...Ама како го ставил тој дресот во шорцевите и врзонките од надвор:pos2:![]()