Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Man Utd sampioniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cristiano Ronaldo:zver:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Со еден збор...ЕКСТРА!
Роналдо влегува во ритам, а со него и Берба...
Вториот гол...РЕМЕК ДЕЛО од Берба...секоја чест:smir:
А головите...Повели!

Ааа и едно ме интересира...кој го јаде "Крапот" од Бербатов?
- 19ка мислам дека беше...само кој? :)

Така е..тоа беше играчот со број 19 James Collins

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Леле после Хал со Арсенал ли...абе и таа е сигурна 100%,како што почнаа да губат од Хал и Фулам и нерешено со Сандерленд и сега со Тотенхем кој е последно пласиран имаме шанси...ама да не зборувам уште сега...лани изигравме многу добро на Емирати,ама Арсенал се спаси некаде во последен момент...така да се си бива,абе Ливерпул никако да киксне,ама сега против Портсмут имтребаше пенал па да победи...МАН УТД повторно не ево топ 4...на прво место е Ливерпул,второ Челзи 3 Арсенал мислам дека беше 4 незнам,а за 5 Хал така да МАНУТД изгледа пак се шести

да да шести се меѓутоа Арсенал,Халл и Астон Вила имаат 20 бода а ние 18 и заостанат натпревар..фактички со сигурна победа против Фулам одиме на 3то :smir:

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Честито победа, иначе сега го видов потегот на Бербатов... ми го разубави денот ( ноќта ) .... лелеллелее ЗВЕР!!! Браво, секоја чест за него.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честито победа, иначе сега го видов потегот на Бербатов... ми го разубави денот ( ноќта ) .... лелеллелее ЗВЕР!!! Браво, секоја чест за него.
Абе од Бугарин кога биднало нешто? :pos2::tapp:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Браво за победата, прекрасен потег на Бербатов нема што за џабе не е платен 30 милиони.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
УУУУ каков потег на Бербатов браво сега покажа колку вреди а аи Роналдо се враќа во старата форма , само така да продолжиме не ни бега 1 место

N

navivacka

Гостин
да да шести се меѓутоа Арсенал,Халл и Астон Вила имаат 20 бода а ние 18 и заостанат натпревар..фактички со сигурна победа против Фулам одиме на 3то :smir:

Епа тој заостанат натпревар кога ке се игра еве доага и Ноември,а во Декември се во Африка и пропуштаме уште еден нтпревар,со Виган...така да ако во Ноември не се одигра и овој против Фулам ке имаме два натпревари помалку од другите и заостанување...ајде да се надеваме дека наскоро ке се одигра...

БЕРБА И РОНАЛДО СЕ ЅВЕРОВИ,А ШТО МИСЛЕТЕ ЗА ИЗДАНИЕТО НА ТЕВЕЗ СО ОГЛЕД НА ТОА ДЕКА ИЗИГРА 90 МИН.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Епа тој заостанат натпревар кога ке се игра еве доага и Ноември,а во Декември се во Африка и пропуштаме уште еден нтпревар,со Виган...така да ако во Ноември не се одигра и овој против Фулам ке имаме два натпревари помалку од другите и заостанување...ајде да се надеваме дека наскоро ке се одигра...

БЕРБА И РОНАЛДО СЕ ЅВЕРОВИ,А ШТО МИСЛЕТЕ ЗА ИЗДАНИЕТО НА ТЕВЕЗ СО ОГЛЕД НА ТОА ДЕКА ИЗИГРА 90 МИН.

Мислам дека ќе играме во Јапонија а не во Африка:smir:

N

navivacka

Гостин
Мислам дека ќе играме во Јапонија а не во Африка:smir:

Добро де Јапонија.Кина кај и да било треба побрзо да се одигра тој натпревар...а Ѓаволрулз ме израдува ептен со сликата од царот...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Добро де Јапонија.Кина кај и да било треба побрзо да се одигра тој натпревар...а Ѓаволрулз ме израдува ептен со сликата од царот...
Јапонија, Токио, Тојота Куп:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom