Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Инаку Кемпбел доби жолт картон денес.
И тоа е нешто. :poss:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Дуелот со Блекбурн покажа дека како и секоја сезона, формата расте правопропорционално и сите играчи полека влегуваат во форма. Можеше да има и 4 - 5 гола, ама не е важно, целосната доминација на незгодниот терен последните години, покажува дека средината и нападот почнуваат да функционираат како што треба.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе најбитно е што конечно се подобри тимскиот дух, не играме више под толкав притисок. Имаме игра, создаваме шанси, доминираме... Тоа е доволно за титули.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.133
Прекрасен фудбал од страна на Манчестер ... Пишав неколку страни назад дека ќе тепаме лесно, Блекбурн не е тоа што беше..Наредниот натпревар очекувам уште поубедлива победа:toe:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе не збори за наредниот натпревар. Како што гледам на 18ти ни е, а треба прво интернационални да се играат. До сега од интернационалните ништо не добивме освен повредени играчи затоа ич не ги сакам интернационалниве. Ај сеа да се молам се добро да излезе.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе најбитно е што конечно се подобри тимскиот дух, не играме више под толкав притисок. Имаме игра, создаваме шанси, доминираме... Тоа е доволно за титули.
И повеќе од доволно!
Секогаш Јунајтед ја темпира формата за периодот кој е најтежок во ПЛ, а тоа е крајот на декември и почетокот на јануари како и завршното билдање на формата за април. Така да допрва Јунајтед ќе ни пружи задоволства и уживање:smir::helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Изјава на Фергусон за голот на Браун во саботата:

"Топката беше долго време во воздух, доволно за голманот да ја процени и навреме да интервенира. Тие мислат дека Немања се судрил со него, но на снимката јасно се гледа дека нашиот фудбалер беше оттурнат. Како и да е, ова беше наш најдобар натпревар сезонава бидејќи ја имавме контролата на топката и бевме самоуверени. Гостувањата кај Блекбурн во последните сезони за нас беа доста тешки, овде знаевме и да губиме, а сега дојдовме до лесна победа. Тоа е одлично", смета менаџерот на Јунајтед, Алекс Фергусон.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Има ли некоја новост за тимот ?
Не бев активен овие денови на фан клубот.:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Има ли некоја новост за тимот ?
Не бев активен овие денови на фан клубот.:smir:
Се што има е напишано поназад, врати се неколку страни, има се :smir::helou:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Се што има е напишано поназад, врати се неколку страни, има се :smir::helou:
фала фала. Заборавив да проверам назад.:smir::smir::helou::)

Роналдо е среќен што повторно е дел од репрезентацијата
Играчот на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо вели дека е реќен што повторно е дел од репрезентацијата на Португалија
Крилото на Црвените Ѓавлоли замина на операција на зглобот веднаш по крајот на ЕВРО 2008.

Поради повреда Роналдо ги пропушти првите натпревари од стартот на квалификацискиот циклус за СП 2010.

Но Португалецот пред три недели се врати на терените и полека почнува да влегува во добра форма па Квеироз го повика за настап на дуелите против Шведска и Албанија.

“Одлично е што повторно сум во националниот состав.” – рече Роналдо за официјалната страна на Португалската Фудбалска Федерација.

“Ова се два важни натпревари на кои сакаме да оствариме победа. Имаме одлична група на играчи и тренери, и јас сум многу оптимистички расположен.”

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Имало мал квиз меѓу Рио и Флечер и победил Флечер:pos2:

TOTAL
Rio got 4 out of 6.
Fletch got 5 out of 6.