Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Чоек некогаш стварно многу високо некои летаат па додека не сте полетале уште повисоко да не ве боли повеќе тогаш. Најубаво е да си знаеш однапред што те чека барем ќе бидеш спремен тогаш.
А усвари ти ни кажа дека ке било 100 евра повеке...па ако ми е за 100евра ке поработам уше месец дена ке ги добијам и тие...100 евра не се проблем.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Абе да стигнам јас некако до виза...после ќе ми ја мислиме..уствари да слетам англија..после..ќе се снајме..
И враќање нема секако..

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ајде собирајте пари, за 2 години поднесуваме барање за групна виза, и одиме сите заедно... :):)

Man Utd: Van der Sar, Amos, Neville, Brown, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Ronaldo, O'Shea, Fletcher, Anderson, Giggs, Nani, Tevez, Berbatov, Rooney, Welbeck.

Со овие играчи одиме против Блекбурн.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
Ајде собирајте пари, за 2 години поднесуваме барање за групна виза, и одиме сите заедно... :):)

Man Utd: Van der Sar, Amos, Neville, Brown, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Ronaldo, O'Shea, Fletcher, Anderson, Giggs, Nani, Tevez, Berbatov, Rooney, Welbeck.

Точно сите заедно ќе одиме...Ме радува тоа што Руни е во составот:aplauz:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Променети декемвриските термини

Со Сандерленд наместо во 16.00ч ќе играме во 18.30ч.
Со Тотенхем наместо во 16.00ч ќе играме во 18.30ч.
Натпреварот со Виган е одложен заради настапот на Јунајтед во Токио.
Натпреварот со Стоук наместо во 16.00ч ќе се игра во 13.45ч.
Натпреварот со Мидлзбро наместо на 28.12.08 во 15.00ч ќе се игра на 29.12.08 во 21.00ч.

Во Декември ќе имаме повеќе шанса да ги гледаме на ТВ.

N

navivacka

Гостин
eeeeeee и што сега?2 натпревари помалку од другите ке имаме...6 поени заостанување и тоа се само заради тие настапи.Со Фулам не е изиграно заради СУПЕР КУПОТ а сега овој со Виган заради настапот во Токио

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
eeeeeee и што сега?2 натпревари помалку од другите ке имаме...6 поени заостанување и тоа се само заради тие настапи.Со Фулам не е изиграно заради СУПЕР КУПОТ а сега овој со Виган заради настапот во Токио
До декември сигурно ќе го изиграме одложениот натпревар со Фулам, така да ќе имаме 1 помалку.

N

navivacka

Гостин
да сигурно ама па не ми се допага тоа што ке заостануваме од другите...за 1 натпревар помалку...Ама сигурно на крај ке сме први...поз

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733

ЈЕССССССССС рафаел !:) а зашто манучо не го зима ферги шо запнал со овој велбек толку?и да не знае некој за Посебон уше колку време ке биде повреден?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Некаде прочитав дека ситуацијата со Невил била слична со Руни, не бил спремен за 90 минути, но и покрај тоа, САФ имал доволно квалитет на таа позиција и се мислел меѓу Рафаел и Браун, кој да игра.

За Посебон немам информации, исто и за Фабио...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја мислам дека Рафаел треба да игра бе, али неискуството го става Ферги во дилема. Али каков ѕвер е... :vozbud:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Ја мислам дека Рафаел треба да игра бе, али неискуството го става Ферги во дилема. Али каков ѕвер е... :vozbud:
Точно,Ѕвер е али ако се повреди случајно пак...ке наебеме затоа бољи нека одмара 2 натпревари па после 22 да може да игра :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom