Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
+ na ovie...

Al Jazeera Sport +3
DigitAlb SuperSport 1
Kanal A (Tur)
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (Italy)
Sky Super Calcio
Sport 1 (Hun)
Sport N
Sport TV1
r /table',CAPTION, 'Sport.Ro –23/09/08 - 20:00');" onmouseout="return nd();">Sport.Ro
TV2 Sport (Den)
TV7 Bulgaria
Viasat Sport 1

Toj што ги има нека си ужива пред ТВ, ние ќе си гледаме на компјутери :):smir:
А бе кај било, само да ја гледаме:smir:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Карлинг купот по еден натпревар ли се игра или двомеч?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Карлинг купот по еден натпревар ли се игра или двомеч?
Еден натпревар. Само не сум сигурен дали ако заврши се игра реванш на теренот на гостинот или одма има продолженија и пенали:toe:

edit:In Rounds One, Two, Three, Four and Five the games shall be played on the ground of the first Club drawn unless otherwise mutually arranged and agreed by The Board. In the event of two Clubs agreeing to play on a neutral ground, the Club staging such a match on their ground shall be permitted to charge, as an expense against the receipts of the match, 10 per cent of the gross gate receipts excluding Value Added Tax.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Се е ОК ама имај барем малку почит кон тие што го носат дресот на Јунајтед. Не ми реплицирај, не можеш ништо да поправиш, само потруди се барем во постовите да нема вреѓање на наши играчи.
Ако си прав фан ќе сватиш за што зборувам:smir:
Да да,И јас сум со Чомбе.Какви се,такви се,ама наши се.Добар избор на САФ.Очекувам деби-гол на Манучо.И гол на Велбек.
Немам намера да го вреѓам или било што!Го почитувам бидејќи е наш..Играч на ЈУНАЈТЕД ! А тоа што ме вадат од такт и тој и Гери е веќе друга работа .:wink:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Немам намера да го вреѓам или било што!Го почитувам бидејќи е наш..Играч на ЈУНАЈТЕД ! А тоа што ме вадат од такт и тој и Гери е веќе друга работа .:wink:
Како што рече Дено, нема такви играчи кои нема понекогаш да те изнервираат и не ќе ти дојде да ги пцуеш и нема таков навивач кој не се изнервирал од некој играч. Сепак, многу погрдни зборови какви што употреби ти не се барем за на нашиот фан клуб и за нашите играчи. Критикувај ги ама не со погрдни зборови.:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Како што рече Дено, нема такви играчи кои нема понекогаш да те изнервираат и не ќе ти дојде да ги пцуеш и нема таков навивач кој не се изнервирал од некој играч. Сепак, многу погрдни зборови какви што употреби ти не се барем за на нашиот фан клуб и за нашите играчи. Критикувај ги ама не со погрдни зборови.:smir:
Добро,постари сте од мене.Поискусни сте,ќе ги слушам вашите совети.:)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
ЈЕССССС. Манчестер Јунајтед - Мидслбро на СуперСпорт 1. Доколку ја има некој ок, ако не ќе има линкови. :)

Алал да им е на овие,сега и јас имат кај да го гледам Мен Ју,Јес!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Имате ли некој линк да видам со кој тим ќе игра Боро?
На нивната официјална страна не пишува ништо така да ќе почекаме да не објават во теков на денов:toe:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ја имам 1-1 па што сака нека биде. мора да се распукаат нашите.
иначе мислам дека ќе ги тепаме 3-0 доста е .

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
УПМ, на ниедна страна немат линкови....

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.686
Поени од реакции
11.476
Абе денес сме играле.. :vozbud:
Мој тип: 1-0

Леле, на Кабелнет ќе им ебам се, ја имав и јас Супер Спорт, ама ја исклучија.
Ако ја даваат на инфо каналот ќе ја гледам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom