Кајганџии, кој каков бизнис работи? Ајде да соработуваме!

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
бидејки е на старт грејна сезона... проектирање и монтирање на топловодно радијаторско греење, подно греење и фен којлери. бесплатен проект за секоја нова инсталација и за секој монтиран КАНО систем, добивате поклон бесплатен тајмер за палење и гасење на парното. бесплатни термички совети преку меил. за да добите инфо кој е нашиот сајт или меил, побарајте на ПП бидејки е забрането рекламирање на форумов.

kelav i jas rabotam isto sto i ti
cel sistem na suva gradba samo sto jas ne sum vo MKD daleku sum malku

Кој сака да купи Counter-Strike server нека ми пише!
Цените се следниве!
CW 12+2 = 600
Public 12+2 = 600
Public 16+2 = 750
Public 18+2 = 900
Public 20+2 = 1150
Public 22+2 = 1250
Public 24+2 = 1400
Public 28+2 = 1550
Public 30+2 = 1700
Акција на Мих Пакети
Pub 16+2 + CW 12 + 2 = 1000
Pub 18+2 + CW 12 + 2 = 1400
Pub 20+2 + CW 12 + 2 = 1550
Pub 22+2 + CW 12 + 2 = 1650
Pub 24+2 + CW 12 + 2 = 1800
Pub 30+2 + CW 12 + 2 = 1950

Да не има некој кајганџија што се занимава со печатење, ми треба печатење на голема количина УСБ стикови?

Да не има некој кајганџија што се занимава со печатење, ми треба печатење на голема количина УСБ стикови?

Пиши ми ПП

Да не има некој кајганџија што има/работи во печатница?

Само пази да не биде како со мене, му пишав на пп и на крај го снема - не ми даде понуда!

Чим не сум ти вратил, сум немал или можност или понуда за нудење

Чим не сум ти вратил, сум немал или можност или понуда за нудење

Мислам дека културно е тоа да се наведе, пошто знаеш дека контактиравме преку неколку пораки.

Ако си сериозен и сериозно си го тераш бизнисот ќе пишеше повратен одговор.А, ако овој пат испаднеше сериозен јас бев спремен на долгорочна соработка, бидејки се работи за големи пари.

Мислам дека културно е тоа да се наведе, пошто знаеш дека контактиравме преку неколку пораки.

Ако си сериозен и сериозно си го тераш бизнисот ќе пишеше повратен одговор.А, ако овој пат испаднеше сериозен јас бев спремен на долгорочна соработка, бидејки се работи за големи пари.

Работата е во тоа што и јас чекам понуда за да ти понудам. Не сум во состојба одма да ти одговорам на тоа што го бараше, затоа и уште немаш(е).

Работата е во тоа што и јас чекам понуда за да ти понудам. Не сум во состојба одма да ти одговорам на тоа што го бараше, затоа и уште немаш(е).

Коректно ќе беше да го наведеш тоа, затоа што ти напоменав дека роковите се кратки.

Некој што штампа каталози за реклама и флаери ??????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom