realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
А што ако си бил во соблекувалната на Градски кога играа Македонија -Англија, па да им ставиш рицинус во соковите на англичаните, па може и ќе ги тепавме???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што ако си бил во соблекувалната на Градски кога играа Македонија -Англија, па да им ставиш рицинус во соковите на англичаните, па може и ќе ги тепавме???
хммм сомнително ми е тоа основи за сомнение, според досегашнава работа на МВР видовме уапсени политичари, градоначалници од опозицијата, а ниеден од власта или некоја покрупна рибка која на пример моментално спонзорира една партија,
Не знам баш како ќе реагира законов врз јавноста, ама со одлука ќе се инсталираат такви уреди, со цел да се спречела корупцијата.
Колку ова ќе делува кај големите батковци што седат у високи фотељи не знам!!:nesum:
Прикаски за мали деца. Отсекогаш се прислушкувало (не само кај нас) и секогаш ќе се прислупкува. Единствената разлика е што во некои земји е легално а во други се прави нелегално.
Но тоа со усната наредба е аматерски во најблага форма.
Мене не ми е страв за мене лично, она што горе го напишав е заради одредени причини кои ги спомнав и погоре, јас сметам дека со овој закон ќе се зголеми корупцијата и тоа кај оние горе, особено ако истите тие уценуваат некои граѓани, функционери или билошто за пари со некои снимки, телефонски разговори и ќе им се закануваат дека ќе ги објават, а тоа нема кој да го спречи, бидејќи тие се семоќни и никој нема надлежен што ќе ги контролира, особено сега кога владата ќе ја преземе палката на сите разузнавачки агенции во Македонија
За нешто е, за што ќе видиме....Ова мене ми личи како само да си праат услуга сами на себе!!
Зборам за битангиве у парламент!
Чекам на реакција од Т-Мобиле, Космофон и ВИП.
Воедно, месинџерот ќе фуче![]()
Abe devojce tie u parlament imaat imunitet ako ne si znaela nego ke go jade nekoj najobicen covek normalno ako ne najde dobar advokat ...ova im e najbruka zakon koj go donele ...umesto ko do sega pod zito slusaj si pa fati go koa ke zgresi
idat protiv ZKP koj durgo kazuva za dokaznite sredstva od tipot prislushkuvanje