Гостувања на странски навивачи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ова вчеравечер се случи и во Тетово!
После журката, ми зедоја адреса за да ми испратат килт!
Пцуеја против англија, го фалеа скопското пиво......и тн:helou:

Во Тетовоо?
Е ова ме изненади.
Шо барале во Тетово?:)

И мене многу ми се допаднаа Шкотите, посебно со нивниот гест, тоа што донираа средства, за тоа имаат огромно БРАВО.
Инаку, од досегашните посетители, и Холанѓаните се добри типови, а мислам дека и Турците биле мирни и пријателски.

Дефинитивно од сите до сеа што било шкотланѓаните се однесуваат најдобро,донираат пари,пеат македонски песни...навистина се дѕверови

Закон луѓе! Алал да им е! За нив можам да кажам се најдобро! Каква атракција ни направија :vozbud:! Одамна немало толку добра атмосфера пред натпревар. На второ место би ги ставила Холанѓаните, ама сепак Шкотланѓаниве тешко некој да ги надмине. Вакво нешто до сега немам видено.

Да да најбоље се Шкотиве стварно, и не се такви ватрени ко Англичаните, мн се закон.Идат по улица поздравуваат, дури вчера и у еден кафич дојдоа не частеа цела маса пиво само зашто ги поздравивме.Ме изненадија пријатно ептен....:D:D:D

Многу кеф ми направија ова Шкотиве.Ептен закон луѓе се

Го слушнавте ли тој Шкотот на вестите што кажа?

"Fuck Greece, yes, Fuck Greece"

Ова ми го разубави денот.

Затоа што македонската полиција е тапа.

Имаше издадено нешто како безбедносна мерка да се отстранат сите странски навивачи од западна и јужна трибина. И глупиве полицајци направија таква збрка што незнаеа кој што е....

Среќа имаа оние што дојдоа порано.

Закон беа многу не величеа како држава и секоја чест за нив ова се прави навивачи:toe:

kolku so razbrav bilo isprateno pismo od FFM do Skotskata federacija deka ke bidat pusteni samo 1000 navivaci,a 3000 veke kupile karti (site sto dosle kaj nas)....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom