Кабелски оператори (дали ги користите и колку сте задоволни)?

S

Sheldon Cooper

Гостин
На CableTEL сум и не сум задоволен ИЧ. Планирам да ги отажам наскоро, ке си ставам сателитска или ИПТВ. Би требало да ги има Sport Klub, HBO, HBO Comedy, Premiere, DSF, VIVA, MTV Base и уште многу јаки канали :D:pos2:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Оваа сезона ќе биде последна како ХРТ ја емитува Ф1.
Потоа можеби ќе ја вратат по кабловските ХРТ 2 :toe:

Член од
19 декември 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
јас користам кабелска од кабелнет од прилеп и сум премнгу задоволен од изборот на канали кој што се емитуваат има 67 канали сликата е стакло и има убави спортски канали(спортклуб.спортклуб+) и тука е најубавиот филмски канал ХБО позз

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
ако има некој дигитален ресивер од телекабел го мооолам да ме информира колку и кои канали се достапни

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
На Телекабел сум, ок се, до душа ме нервираат теткиците шо се на шалтер у наплатен центар али :toe:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Секојденвно гледам подобри понуди и од кабловската секој ден сум се по незадоволен, заради тоа што немаат некој конкретни програми секоја недела укинуваат и додаваат некој други, многу чесно не се уклучени по 2 недели, а за сликата да не збораме, нема ни една чиста слика, но кога ќе споредам со ситуацијата каква беше пред 10тина години 4 програми кога се фаќаа сега е супер

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ја сум на CableTel и воопшто не сум задоволна. Сите добри канали ги укинаа (HBO, Nova) и единственашто ја гледам е Fox Life, aма и таа секоја недела ја снемува и ја нема по три дена. Еве сега моментално не работи веќе четврт ден, а јас баш сега сум слободна и умирам од досада. А во градов имаи уште еден кабелски оператор кој сите го фалат.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
50
Поени од реакции
3
Нема да е изненада, ако скоро CableTel Macedonija биде ребрандиран. Во Бугариjа веке има ново име и лого - Blizoo:
img_logo_blizoo.jpg
Ќе се емитуваат и 10 HD канали.

Attachments

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Јас користам интернет и телевизија од Телекабел и задоволна сум :) имам 50гига интернет за 500денари + 350 телевизија, тоа баш ми се свиѓа, а на телевизија нема нкои програми како нова и хбо али нема везе филмови на компјутер повеќе гледам :)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Ги користам услугите на Телекабел.Задоволен сум ама мислам дека дигиталниот ресивер треба да го даваат на рати исто како кабловскиот модем.Сакам да земам дигитален ресивер ама скапо ми е 2990 одеднаш да дадам

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Не користам веќе кабловска зошто кабловските во македонија си ја вршат работата неозбилно видоја дека ставаат сите Бумтв и Макс тв и сега ти ставаат информации за дигитална телевизија од Кабелтел а претоа ни трага ни глас ни ништо за тоа
ни слика чини ни ништо ебати тоа кабловските македонски сите скоро канали се заникаде без превод

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Не користам веќе кабловска зошто кабловските во македонија си ја вршат работата неозбилно видоја дека ставаат сите Бумтв и Макс тв и сега ти ставаат информации за дигитална телевизија од Кабелтел а претоа ни трага ни глас ни ништо за тоа
ни слика чини ни ништо ебати тоа кабловските македонски сите скоро канали се заникаде без превод
Подобро тоа него сметки од 2000 денари,15гб интернет и вклучен разговор само кон телеком.Каде се другите оператори?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Подобро тоа него сметки од 2000 денари,15гб интернет и вклучен разговор само кон телеком.Каде се другите оператори?
со тие кои имаат друг оператор не ни зборам нити имам потреба да зборам на телефон многу многу

ја си користам 3 Мах Comfort + и задоволен сум од интернетот а и од телевизијата Макс тв

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
со тие кои имаат друг оператор не ни зборам нити имам потреба да зборам на телефон многу многу

ја си користам 3 Мах Comfort + и задоволен сум од интернетот а и од телевизијата Макс тв
Ама тебе гага ти е, затоа ти е топ

--- надополнето ---

Он. Користам кабелски оператор само ради условите со необрврзувачки договор, уствари користам само ради интернетот, немам друг начин за интернет.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Ама тебе гага ти е, затоа ти е топ

е да бе ТОП така мислиш ти али мене вчера ми паѓаше интернетот телевизијата се кочеше па морав да им се јавувам да го опраат

Kajgana Shop

На врв Bottom