Fabullous_178
Psychonautics:.
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 2.987
- Поени од реакции
- 190
Некој е болен,тралалала...Imam moznost preku Boga,da go uvidam volkot vo jagneska koza....ti mozes da kazes sto sakas za tipot na muzika i satanizmot.No prevrteniot krst e znakot na satanizmot.I noirmalno deka koga nekoj se pokazuva kako takov,takov i ke bide vo ocite na drugite.kako sto jas stavam"IS XS NI KA",taka nekoj drug,na primer ti,stavas znaci na onoj drugiot....ako veke ne si takov sluga,zosto toa da te ispolnuva?Kazi mi,bas me interesira!I bas zaradi toa sto mislev deka si atesit,a gledam drugi znaci,ti postavuvam prasanja.Edinstven kontradiktoren si ti!
Од каде успеа да доведеш заклучок дека дечкото е сатанист?
Поради тоа што сака Метал?
Или можда оти никот му е Анхоли?
Сака црно?
Колку си само стереотипен,не си свесен ни сам.
Се плашиш ли од Сатаната?
Од неговата сила,која ќе дојде да те проголта додека си сам,а Бог ќе биде зафатен со спасување на други животи,или можда одмор на Карибите?
Сатаната е веќе во тебе,другар,иако ти не си ни најмалку свесен за тоа.Со секое прифаќање на нова догма,навлегува подлабоко и те превзема.На крај нема да остане ништо од тебе,туку само крстот со кој толку се гордееш и мафташ насекаде со него,како ти да си ја создал неговата репутација.Но кога ќе бидеш премногу слаб за да го носиш,ќе падне од твојата рака и ќе се преврти.
И тогаш толку,стануваш тоа што највеќе си го мразел целиот свој живот.
Иако ова сега моментално звучи имагинарно,верувај ми,ќе се случи.
Мислиш дека знаеш се за Сатаната?
Дека ги познаваш сите негови трикови со кои ќе те натера да му служиш?
Размисли уште еднаш,тој силен скоро колку Бог,и едно ситно,испрано човечко битие,нема шанси ни да претпостави што може да му биде приредено,баш во моментите кога мисли дека го живее својот совршен живот и ужива во својот дивајн-сон,каде плива во бескрајната светлина од задоволство,дадена од Бога.
Знам дека сеа ќе мислиш дека јас сум слуга на Луцифер,али не...ја само те предупредувам,за твое добро.
А како ќе го искористиш тоа,твој избор.
п.с те исплашив малце,нели?
Признај,само малкуцка?
:pos2::pos2: