Како би реагирале ако женско ве удри?

јаја... што напраил џеков...
веќе браво на женско си вратил... што не вратиш на некој што е два метри над тебе туку на женско се силиш
Што мајка би барал да се кара за фаќање за газ или за цицка со некој две метра поголем и повлакнест од него :pos:

( - за кумановацот - ова за фаќањето ако си ја фатил со право те шлакнала де ништо ново :))

У живот неам удрено дејче а неам ни намера... тоа е чак срамно колку и да ме удира .и све не би удрел немоем срце не ми дава..

имат ме ударано онака другарската ама јас не враќам, а и она исто ко у пирамида да удара :D

Дали би и вратил ако не ти пушти крв ама те ошамари дообро.
И што мислиш како би реагирале останатите од околу?
Зашто всушност и тоа ме интересира, дали општеството допушта мажот да се брани?
Или дожни сме да трпиме и да ќутиме
Не дај боже во јавност тоа да се случи. Во моментот ќе бидам смирен, но кога ќе се најдеме насамо...ауу-машкото еего е гадна работа и била причина за војни, сега една жена да си поигрува со него е многу глупа и неодговорна работа.
Ако ме удри асално а не ми пушти крв, тогаш ќе и пуштам ја крв:)
, поради што е ектремно и нефер да истепаш жена.
Вие сами барате еднакви права ко мажите и еднаков статус...еднаков статус важи еднаков ќотек.
Како беше...иако се жените доле тие понекогаш имаат право да кажат нешо :pos:

П***и. :icon_lol: Ај не можете да заплачете ебаго. :icon_lol:

ало ние сме женски.. нежни мали створења
Ко трактори. Добар дел. :icon_lol:
Тоа е, "женско сум" е сосема доволен изговор/оправдување, во најголем дел од ситуациите. А жена ако не злоупотреби, не е жива. :icon_lol:

Физичкото пресметување во принцип не чини, како начин за решавање на конфликтите помеѓу луѓе.
Даље, жена, не се мава. Физички е послаба, и понеспособна, и по... Млитава. 99% од случаите, баш и можете да се воздржите и исконтролирате, сеедно дали си го бара или не. Али еј, ако веќе се деси до толку, некоја мочла да ви се чатали, можда и треба да си добие ќотек као мушко.

Зошто на темава жени мои не се изјаснувате искрено?
Ако ме удри жена,ќе ја удрам и јас,ама не како во приказнити со шамари и влечење за коса:wink:Ај,ај нека ме удри некоја:pos:

Ме имат удрено повеќе пати и нишо не и правам...

бај д веј, еднаш во центарот на градот изедов шамар ( од женско ) :kesa:

Ме имат удрено повеќе пати и нишо не и правам...

бај д веј, еднаш во центарот на градот изедов шамар ( од женско ) :kesa:
Не збориме за оној удар тинејџерски "не ме фаќај за цицка(ќе ти го пушам после :pos:) туку да те мавне и да ти осакати лице.

Јас сакам да ме удираат женски... ..... да ме врзуваат со лисици и да ми зборуваат валкани работи
Кога мене би ме удрила некоја женска, јас би се узбудил многу.

Ако ме мавне здравје сеа нема ја да и кренам рака сигурно.
Инаку многу сакам да глеам женска тепачка.:vozbud:

Да не сум згрешил нешто а да ме удри...ееее тогаш враќам без мислење:D

затоа што премногу заслужиле.. коа ке неможеш да се одбраниш на друг начин ораш на тој
a sto mislis da dobies ti samar ,i dr.i na prasanjeto, zasto? dali ke bides zadovolna so odgovorot sto ti sega go dade?dali mislis deka e pravilen?

jas mislam deka zensko ne smee da se udri nikogas. Ti mozes da ja sopres ako preteruva no ne smees da i vratis.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom