Da ti kazam nesto po dobro e da se ide u 2-ra liga da se kompletira timot i isto toj tim da vleze vo prva liga, samo so nekoj zasilvanje i da marsirate kon prva liga vaka ne,i posle ke gazite vo prva liga sigurno sum:smir:Ќе го гледаме јбг...
Da ti kazam nesto po dobro e da se ide u 2-ra liga da se kompletira timot i isto toj tim da vleze vo prva liga, samo so nekoj zasilvanje i da marsirate kon prva liga vaka ne,i posle ke gazite vo prva liga sigurno sum:smir:Ќе го гледаме јбг...
hahah dobro be , samo edna greska imase kutriot:tv:Ќе го гледаме јбг...
ne moze da bide tolku sigurno,ako se znae deka sea igraat so Renova,pa so Metalurg pa ni gostuvaat nas.Od ovie 3 meca,bi im dal 1 bod i toa protiv Metalurg...U tesko sranje se momentalno,samo prosiruvanje na ligata bi gi spasil,uste ako izlezat tocni informaciite za Metalurg-Skopje,tesko teskovardar nema da padne za ova e sigurno tolku sto e sigurno deka Shkendija ke bide shampion... !
deka ke im gi pustat bodovite na SkopjeKoi informacii za Metalurg-Skopje?
Табелата и бодовите немаат врска кога играат Металург и Скопје. Други работи се у прашање и прилично е сигурно дека Металург ќе им ја пушти утакмицата.^ Iskreno da vi kazam mnogu ke mi beshe zal ako padne vardar.... Ne deka go sakam mnogu ama nemame da imame rivalitet drugata godina vo tribini...So kogo ke praes rivalitet so Pirati,Gjaoli, ili so romanticarite....
Ova bi bilo katastrofa za tifoscenata na prva liga ...
I realno ako gledas Vardar mislim deka ke nema da padne skopje ima po teski utakmici ...Misliite deka Metalurg ke go prodava utakmicata so skopje ??? NIKOGAS AMA NIKOGAS 3 bodovi e napred od renova i od rabotnicki + imat megjusebni dueli taka sto tie nemat da pustat posto treba da se borat za 2mesto ... !
Ne znam ama mislim deka vardar ke go tepa Renova vo Tetovo renova igra katastrofalno ovie utakmici bev da go gledam so sileks vrska nemat komshite so Futbalot na drugata strana vardar ima podobra igra i mislim deka ke tepate vo Tetovo ako ne barem bod ke zemate
Ќе ја прошират лигата бе. Неможи Вардар да игра втора лига. Тоа е ФАКТ !Мтелург ќе си го земе купот, ја има Европа на дланка. Наслушнав дека мечот ќе заврши 1-2...
Добро е што ние играме во понеделник, па веќе ќе го знаеме резултатот и можно е утакмицата со ренова која треба да им ја дадеме, одеднаш да не биде наместена...
После Металург ќе даде се од себе да не тепа на Градски и на крај идеме во тетово кај што нема шанси да тепаме. Па можно е после овие три кола да заостануваме и повеќе од 10 бода...
И што корист ако до крај со Скопје играме дома...
Доволно е Скопје да си го тепа пелистер (а тоа ќе биде чиста местенка и тоа со резултат 7+) и првата лига за нас да биде веќе минато...
Ќе ја прошират лигата бе. Неможи Вардар да игра втора лига. Тоа е ФАКТ !
Точно така.Може бе, зошто да не може?
Ако отпаднат заслужено ќе е и за Вардар и за Пелистер