Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Odlicen den za Shkendija,odlicni rezultati :)
A ako pobedime utre,slobodno moze da se pocne so slavenje :):vozbud:

Тоа е големо АКО........ реков денес ке биде најтешко да ни се земат бодови во Штип, макар би играле и против Интер...... уствари не Шалке!!!:kesa:

Тоа е големо АКО........ реков денес ке биде најтешко да ни се земат бодови во Штип, макар би играле и против Интер...... уствари не Шалке!!!:kesa:

koj ste vie be >?

jas ne znam zs Shkendija ne igra bas dobro kako gostin , se sekavam na natprevarot Shkendija-Bregallnica 2-0 , totalna dominacija na Shkendija , Bregallnica ni edna akcija ne naprai , jas sega ne znam kako e mozno da igaat dobro kako domakin !

koj ste vie be >?

jas ne znam zs Shkendija ne igra bas dobro kako gostin , se sekavam na natprevarot Shkendija-Bregallnica 2-0 , totalna dominacija na Shkendija , Bregallnica ni edna akcija ne naprai , jas sega ne znam kako e mozno da igaat dobro kako domakin !

Ке видите денес....... кој сме тоа ние!

Jas kako navivac na Shkendija znam deka nema da bide lesno , kaj zeskiot stadion vo Stip ! Ali Bregallnica igra dobro kako domakin , ke bidem dobar naprevar , nema da ima nekoi problemi , provociranja i taka :D

FORCA SHKENDI !

najvazno e sto ke igrame kompletirani,pa ako Buba denes ke igra raspolozen,ke ve snajde ko Inter :) sepak ke bida ekstra natprevar,se nadevam deka nie ke izlezeme kako pobednici.Inaku cestito za noviot teren i tribina,citav ste go rekonstuirale stadionot

--- надополнето ---

Guess what...Teteks postignal gol od penal :vozbud:

има негде пренос на некој од натпреварите денес?

:helou::helou::helou::helou::helou::back::baeh:

--- надополнето ---

CAMPEONES CAMPEONES OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:\

Samo glupostitee na Hari i Kenan mozat da ne sprecat od titulava i nikoj drug:drk:

hahha kaj se tie so vikaa shkendija nema da pobedi vo Stip??

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

0-2 !!!

SAMPIONI !

Napred Vardar , komiti zakon!!!!

Готовоа е лигата. Металург најверојатно се откажува од титулата, а тоа на дело би требало да го видиме во сабота кога според шпекулациите ќе им пуштат на Скопје :nesvest:
Вардар и Пелистер под рака ќе си идеме во втора лига...

hahha kaj se tie so vikaa shkendija nema da pobedi vo Stip??

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

0-2 !!!

SAMPIONI !
За победата давам рака.поштено си победите али ме разочаравте со педерската игра..Нормално е да се задржува време у водство ама ви буквално си исполежате цело 2ро полувреме таман еден стане друг легне,претерате ја..Инаку заслужена победа посебно првиот гол беше најс.

Готовоа е лигата. Металург најверојатно се откажува од титулата, а тоа на дело би требало да го видиме во сабота кога според шпекулациите ќе им пуштат на Скопје :nesvest:
Вардар и Пелистер под рака ќе си идеме во втора лига...

Opaa !!!

ke go gledame Drita-Vardar u Bogovinje HAHAHAHAHAHA :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom