Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
И јас размислувам исто ко тебе, нооо што мењаат тие 2 години, 25 или 27. Не мора да имаш деца веднаш коа ќе стапиш во брак, може да биде се исто само тоа ќе биде официјална промена на документацијата. Не се знае што ти носи животот, со некој може да бидеш во врска 8-9 години па да раскинеш пред да ги наполниш оние годинки кои ти се зацртани за да паднеш у тавче и после што... најчесто излегува дека се наоѓа личност со која се поминува едногодишна врска и ајт свадба. Ради реда. Мене тоа не ми се допаѓа... зашто за да бидам во брак после 27...Види, јас нигде не реков дека ќе се посветам целосно на кариерата и нема да влезам во подолга и посериозна врска. Ако до кај 25 години ја пронајдам "љубовта на мојот живот" и со истиот сум во врска х години, факт е дека ќе се омажам за него. Ама не на 20. Не на 23, на 25. На 27 или 28. Дотогаш ќе го живеам животот најубаво што можам, за да не ми биде после криво кога ќе имам маж и деца кои чекаат да заработам за да можат да опстојат.
Не се битни годините, откако си веќе зрела личност... а секако дека не можеш да бидеш оноа здраво зрела личност под 25тата година. И според мене идеална возраст е од 27 па натака, али стојам на тоа дека иднината е непредвидлива и дека работите околу нас се менуваат како што се менува и нашето сфаќање за нив.