Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај чекам да ги видам убајниве :) :) Кога почнува? На 22. или ?

мх мх официјално почнува сезоната за гледање серии:) хехе...некаде прочитав дека е сменет терминот , наместо во четврток, во петок да се емитува, затоа прашав ...

Малце е булшит ова шо Сем се врајча од пеколот.... на Луцифер му требаше цели 5 сезони, 300 работи да се отклучат, да се исполнат, а овај од нигде никаде се врати о.0
Плус, единствениот начин со кој можеа да ја отклуча та дупка го уништија.... се надевам дека че кажа добро објаснување како вака лесно се вратил

Официјално почнува на 24 сеп. Едвај чекам да видам во која насока ќе се движат работите. Намерно не читав ништо да не налетам на спојлери. Баш сакам да ми е изнанадување.

Иии? Што мислите за почетокот? Мене искрено малку спора ми беше епизодата, дали дека е „вовед“ или не знам, ама .... we'll see, we'll see

Добро е што почнаа, ама како и секогаш немаат одговори на тоа што им се случува. Претходната сезона Дин не знаеше како излегол од пеколот, сега Сем и дедо му, претходно татко им... Неинвентивни ми се сценаристите на серијава како и на Smallville последните неколку сезони (CW).

Леле ич не ми се допадна почетоков..
За ништо немаа објанување.. Во трејлерот гледав што отприлика ќе се случува, ама ајде нека ја направат малце повозбудлива...
Жален ми беше Дин цела епизода, а Сем изглеа нема да го сакам веќе

Леле ич не ми се допадна почетоков..
За ништо немаа објанување.. Во трејлерот гледав што отприлика ќе се случува, ама ајде нека ја направат малце повозбудлива...
Жален ми беше Дин цела епизода, а Сем изглеа нема да го сакам веќе

Ам објаснувањето треба да следи при крајот на сезоната претпоставувам, така што негде февруари, март...мај :)
Мене ми е нејасно од кај па сега дедо им? Не треба да е старец некој на 70-80тина години, доста одржан ми делува :)
Сепак рано е да коментираме, барем уште некоја епизода кога ќе излезе

И мене малку тоа со дедо им не ми е јасно. Нели минатата сезона, Дин кога го вратија во минатото , кога мајка му и татко му се засакале, дедо му беше исто стар колку што е сега...Можи глупаво ми е прашањево , ама ме буни :) :tapp: :kesa:

Најновава епизода досега најмногу ми се допадна :) Ми заличи на супернатурал што ја гледав во претходните сезони...Баш ме интересира што е поентата со Сем. Прво мислев дека си е Луцифер сеуште, ама тоа отпадна..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom