Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
adolfo напиша:
Aj koga ke se dava na A1 ke ja sakate,koga ke pustaat po milion reklami...:tapp:
Treba A1 da vi kaze deka e najdobrata serija pa da ja sledite:nesvest:
Фала ти што ме просветли...одсега будно ќе го следам секој чекор на момците од филмска на А1 за да ми кажат која серија да ја гледам.
Баш ти фала...добар совет.

Читај се шо пишиш...:tapp:

adolfo напиша:
Aj koga ke se dava na A1 ke ja sakate,koga ke pustaat po milion reklami...:tapp:
Treba A1 da vi kaze deka e najdobrata serija pa da ja sledite:nesvest:
Не тебе ќе те слушам и ќе гледам Волшебнички. Fag.

Инаку не сум ја гледал серијава, но ми звучи интересно.

Еве ви треилери од серијата,ако ја сака некој нека ми писе ПМ да се договориме

серијава е прекрасна,едвај чекам да видам шо ќе се деси сеа,зш мај вери фејворит глумец е во невоља.
интересни работи има,многу легенди,приказни обработува,се што нашле морбидно го вметнале во серијата.

а ќе ја даваат на а1?:vozbud::vozbud::vozbud:

не е хорор иначе ама има гадости.

си го сакам дин бај д веј преубав е.

Не е баш мој тип на серија, далеку е од хорор у секој случај :) :) :)
Ми се гледени првите две сезони, понекогаш ептен кога нема што да правам пуштам и некоја друга епизода ама не ми прави мерак.. да ме влече да ја гледам или со душа да чекам да излезе нова епизода како шо е случај со Лост и Призон Брејк.
A sto e ako ne e horor?????????????????
Da ne e drama?
Serijava e horor-akcija!

A sto e ako ne e horor?????????????????
Da ne e drama?
Serijava e horor-akcija!
Изи боој :)
Па да ти кажам има и драма у серијава :)
А напишав дека не е хорор, затоа што некој напомена дека е хорор па на членовиве кои не им е погледната да не се преплашат.
А ти шо се палиш толко шо не одиш едоставно да си гледаш Магепсани и да не ја потиме темава џабе:pipi:

До сега се излезени 3 сезони,првата епизода од 4-та сезона ја пуштаат на 18-ти септември.Самото име на серијава кажува доволно за видот.Слични серии на оваа се Charmed,Angel,Buffy the vampire slayer...Ако сте гледале некоја од овие серии и ви се свиѓале дефинитивно ке ви направи мерак и супернатурал пошто е многу подобро направена и не е толку детска.

Изи боој :)
Па да ти кажам има и драма у серијава :)
А напишав дека не е хорор, затоа што некој напомена дека е хорор па на членовиве кои не им е погледната да не се преплашат.
А ти шо се палиш толко шо не одиш едоставно да си гледаш Магепсани и да не ја потиме темава џабе:pipi:
Pa so zadovolstvo ke si gledam koga ke pocne 10 sezona na A1,da ne mislis tebe ke te prasam!:tapp:

Ги гледав првите 3 епизоди од 4-та сезона...
Освен демони сега се појавуваат и ангели во обид да се рашири малку приназнава.
Една работа што ми засмета,не мораа баш у првите 5 секунди од првата епизода да го вратат Дин:toe:.Заборавам понекогаш дека серииве се прават за амерички пазар,кој по дефолт е глуп.

И јас ги симнав новите три епизоди ама ми стојат и чекаат бедер дејс,плус сега имам премногу серии за гледање:tv:

Мислам дека е најдобра серија шо сум ја глеал до сеа. немам зборови еве у сеа уште чекам да излезе најновата епизода... ја ги иам сите 3 сезони ако на некој му требаат нека пише ке средиме :wink:

Eeeeej дечкиве што се возат во закон кола и што ги рокаат Моторхед, тепајки чудовишта!:vozbud::vozbud::vozbud: хахаа ја глеав серијава и е мноогу закон. Ја изгледав цела 1ва сезона и 2-3 епизоди од 2ра и тука запрев. Има нови сезони ако знае некој? А и бај д веј да ги прашам тие што ја гледаат која им е омилена епизода?

Серијава ја обожавам... сега ја гледам 4та сезона и ми останаа уште 9 епизоди...11 епизода искача 15.01.2009
Ми се допаѓа приказната и глумењето и типците....
точно не е некој хорор ама мене ми се допаѓа ептен!!!

^ дин или сем повеќе?
јас си ги симнав првите 4 епизоди од 4 сезона и сеа имам спор нет.ама вредеше.ептен е интересно.
дин кога ми се врати бев среќен човек. срцуф бе.
само не знам на господ кај му бил паметот кога го напикал у америка да живее:(

Имам читано дека повеќето од настаните се вистински случаеви. Дали е точно тоа?

BTW почнав да ја гледам серијава и ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom