Supernatural

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
adolfo напиша:
Aj koga ke se dava na A1 ke ja sakate,koga ke pustaat po milion reklami...:tapp:
Treba A1 da vi kaze deka e najdobrata serija pa da ja sledite:nesvest:
Фала ти што ме просветли...одсега будно ќе го следам секој чекор на момците од филмска на А1 за да ми кажат која серија да ја гледам.
Баш ти фала...добар совет.

Читај се шо пишиш...:tapp:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
adolfo напиша:
Aj koga ke se dava na A1 ke ja sakate,koga ke pustaat po milion reklami...:tapp:
Treba A1 da vi kaze deka e najdobrata serija pa da ja sledite:nesvest:
Не тебе ќе те слушам и ќе гледам Волшебнички. Fag.

Инаку не сум ја гледал серијава, но ми звучи интересно.

Ј

јовица11

Гостин
Еве ви треилери од серијата,ако ја сака некој нека ми писе ПМ да се договориме

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
серијава е прекрасна,едвај чекам да видам шо ќе се деси сеа,зш мај вери фејворит глумец е во невоља.
интересни работи има,многу легенди,приказни обработува,се што нашле морбидно го вметнале во серијата.

а ќе ја даваат на а1?:vozbud::vozbud::vozbud:

не е хорор иначе ама има гадости.

си го сакам дин бај д веј преубав е.

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Не е баш мој тип на серија, далеку е од хорор у секој случај :) :) :)
Ми се гледени првите две сезони, понекогаш ептен кога нема што да правам пуштам и некоја друга епизода ама не ми прави мерак.. да ме влече да ја гледам или со душа да чекам да излезе нова епизода како шо е случај со Лост и Призон Брејк.
A sto e ako ne e horor?????????????????
Da ne e drama?
Serijava e horor-akcija!

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
A sto e ako ne e horor?????????????????
Da ne e drama?
Serijava e horor-akcija!
Изи боој :)
Па да ти кажам има и драма у серијава :)
А напишав дека не е хорор, затоа што некој напомена дека е хорор па на членовиве кои не им е погледната да не се преплашат.
А ти шо се палиш толко шо не одиш едоставно да си гледаш Магепсани и да не ја потиме темава џабе:pipi:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
До сега се излезени 3 сезони,првата епизода од 4-та сезона ја пуштаат на 18-ти септември.Самото име на серијава кажува доволно за видот.Слични серии на оваа се Charmed,Angel,Buffy the vampire slayer...Ако сте гледале некоја од овие серии и ви се свиѓале дефинитивно ке ви направи мерак и супернатурал пошто е многу подобро направена и не е толку детска.

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Изи боој :)
Па да ти кажам има и драма у серијава :)
А напишав дека не е хорор, затоа што некој напомена дека е хорор па на членовиве кои не им е погледната да не се преплашат.
А ти шо се палиш толко шо не одиш едоставно да си гледаш Магепсани и да не ја потиме темава џабе:pipi:
Pa so zadovolstvo ke si gledam koga ke pocne 10 sezona na A1,da ne mislis tebe ke te prasam!:tapp:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ги гледав првите 3 епизоди од 4-та сезона...
Освен демони сега се појавуваат и ангели во обид да се рашири малку приназнава.
Една работа што ми засмета,не мораа баш у првите 5 секунди од првата епизода да го вратат Дин:toe:.Заборавам понекогаш дека серииве се прават за амерички пазар,кој по дефолт е глуп.

Ј

јовица11

Гостин
И јас ги симнав новите три епизоди ама ми стојат и чекаат бедер дејс,плус сега имам премногу серии за гледање:tv:

^SaW^

^K^B^
Член од
2 јуни 2006
Мислења
892
Поени од реакции
1
Мислам дека е најдобра серија шо сум ја глеал до сеа. немам зборови еве у сеа уште чекам да излезе најновата епизода... ја ги иам сите 3 сезони ако на некој му требаат нека пише ке средиме :wink:

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
Eeeeej дечкиве што се возат во закон кола и што ги рокаат Моторхед, тепајки чудовишта!:vozbud::vozbud::vozbud: хахаа ја глеав серијава и е мноогу закон. Ја изгледав цела 1ва сезона и 2-3 епизоди од 2ра и тука запрев. Има нови сезони ако знае некој? А и бај д веј да ги прашам тие што ја гледаат која им е омилена епизода?

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Серијава ја обожавам... сега ја гледам 4та сезона и ми останаа уште 9 епизоди...11 епизода искача 15.01.2009
Ми се допаѓа приказната и глумењето и типците....
точно не е некој хорор ама мене ми се допаѓа ептен!!!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
^ дин или сем повеќе?
јас си ги симнав првите 4 епизоди од 4 сезона и сеа имам спор нет.ама вредеше.ептен е интересно.
дин кога ми се врати бев среќен човек. срцуф бе.
само не знам на господ кај му бил паметот кога го напикал у америка да живее:(

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Имам читано дека повеќето од настаните се вистински случаеви. Дали е точно тоа?

BTW почнав да ја гледам серијава и ми се допаѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom