Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двајца браќа дознаваат дека татко им е исчезнат во неговата мисија да пронајде суштества со натприродни моќи. Вака почнува првата епизода.A za sto se rabota vo serijava? Me mrzi da baram na Google :smir::smir:
Мислев дека Чармд ти беше?!Horor serija za dvajca braka vo potraga po odgovori...
Najubava serija sto sum ja gledal vo poslednive 10godini!!!!!!
Kako be ne ja znaete serijava?Ја знам се допишувам со едно девојче од Америка и вика дека е најзакон серија коа ќе дојде кај нас обавезно ќе ја гледам. Оуууууууу Џејсон Таг од Смолвил (четврта сезона, дечкото на Лана од Франција).
Pa dobro Charmed odamna zavrsi,sega e vremeto na Supernatural!Мислев дека Чармд ти беше?!
Он топик,одлична серија,омилен ми е Дин ради неповторливиот сарказам,едвај чекам 4-та сезона![]()
Супернејчрл е три светлосни години понапред од Чармд. И во ефекти и во глума и во сценографија, све.Pa dobro Charmed odamna zavrsi,sega e vremeto na Supernatural!
Koga ke zavrsi Supernatural nekoja druga ke mi bide i taka...
Abso-fucking-lutelyСупернејчрл е три светлосни години понапред од Чармд. И во ефекти и во глума и во сценографија, све.
Se soglasuvam de,napisav deka izgleda kako visokobudzeten film!Супернејчрл е три светлосни години понапред од Чармд. И во ефекти и во глума и во сценографија, све.
Aj koga ke se dava na A1 ke ja sakate,koga ke pustaat po milion reklami...Не е баш мој тип на серија, далеку е од хорор у секој случај![]()
![]()
Ми се гледени првите две сезони, понекогаш ептен кога нема што да правам пуштам и некоја друга епизода ама не ми прави мерак.. да ме влече да ја гледам или со душа да чекам да излезе нова епизода како шо е случај со Лост и Призон Брејк.
adolfo напиша:Aj koga ke se dava na A1 ke ja sakate,koga ke pustaat po milion reklami...
Treba A1 da vi kaze deka e najdobrata serija pa da ja sledite:nesvest: