MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Има бе, може да се види кој те блокирал. Инаку, мене ме интересира, кога од било која причина ќе ме дисконектира МСН и после да речеме 50 секунди пак те конектира. Дали може овој интервал да се намали на колку сакам? Пример на 1 секунда, само што ме дисконтектира и пак веднаш да ме конектира?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Има бе, може да се види кој те блокирал. Инаку, мене ме интересира, кога од било која причина ќе ме дисконектира МСН и после да речеме 50 секунди пак те конектира. Дали може овој интервал да се намали на колку сакам? Пример на 1 секунда, само што ме дисконтектира и пак веднаш да ме конектира?
кај може да се види кој те блокирал?ја викам дека нема ај ти просветли ме

Г

Гоццццце

Гостин
Aма веднаш чим ти го постави блокот да ти се обои неговиот контакт или слично, а не да се логираш на некои страни, или да ја впишуваш неговата/нејзината адреса, па да ти каже, така знаеме :)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
www.quenteadmite.com

тука ке видите и кој ве избрисал и кој ве блокирал
Странава има спајвери не ја отварајте...

Него друго ми беше муабетот дали бе на некој друг што користи мсн бета верзија му ги прави срање проблемиве ко на мене со DNS и Key Ports да неможе да се логира....?!

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Пред некој ден си купив кам. зошто некои можат да ме гледат преку мсн а некои не, дали има некаква врска со верзииве на мсн???

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Пред некој ден си купив кам. зошто некои можат да ме гледат преку мсн а некои не, дали има некаква врска со верзииве на мсн???
Да има и тоа голема врска со верзиите,само на бетата можеш да користиш кам на другите нешто не функционира а бетата знае да направи проблем како мене што ми правеше при најавување па морав да ја избришам и да си инсталирам пак 8.1 и камерчето пак не ми работи,прочитај неколку страни наназад ќе видиш се,како е што е :wink:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Да има и тоа голема врска со верзиите,само на бетата можеш да користиш кам на другите нешто не функционира а бетата знае да направи проблем како мене што ми правеше при најавување па морав да ја избришам и да си инсталирам пак 8.1 и камерчето пак не ми работи,прочитај неколку страни наназад ќе видиш се,како е што е :wink:
Фала за помошта, јас претпоставував оти има некаква врска со верзиите сепак не бев сигурен, а значи ако ја инсталирам бетата сите ли ке можат да ме гледат?? , можеби мене нема да ми прави проблеми :) ,edit: сега дури видов дека и ти имаш проблеми со мсн бета, сепак ако толку ти прави проблеми бетата зошто не снимаш некоја постара верзија.

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Фала за помошта, јас претпоставував оти има некаква врска со верзиите сепак не бев сигурен, а значи ако ја инсталирам бетата сите ли ке можат да ме гледат?? , можеби мене нема да ми прави проблеми :) ,edit: сега дури видов дека и ти имаш проблеми со мсн бета, сепак ако толку ти прави проблеми бетата зошто не снимаш некоја постара верзија.
Епа како што кажав веќе претходно ако инсталираш стара верзија не ти дава можност да се логираш туку одма ти дава опција да даунлодираш најнова т.е 8.1 а со 8.1 не работи камерчето,а со бетата имав друг проблем имам пишано претходно :helou:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ima nekoja strana finta ili nesho slicno...
da vidis dali nekoj e offline ili samo si stail appear offline a si prai muabet so drugi ??

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Decki ne znam dali ja ima pisano stranava vo nekoj predhoden post,ako ja ima sorry,inaku e za proveruvanje koj te blokiral,ne znam kolku e tocna:)http://www.quienteadmite.com/

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Decki ne znam dali ja ima pisano stranava vo nekoj predhoden post,ako ja ima sorry,inaku e za proveruvanje koj te blokiral,ne znam kolku e tocna:)http://www.quienteadmite.com/
Е глејте мене што ми се појавува од време на време ...

Ќе ми се појави одеднаш, и си исчезнува после тоа ...

А нервира гадно, можам некако да го средам проблемот? Зашо вака ми прави мсн-от?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom