MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Ај ако може некој да ми помогне...

Вака... Коа сакам да адд-нам некој, кај него не појавува никаква инвитација за у контакт листа, и обратно, он коа ќе ме адд-не кај мене ништо не појавува... до мене е проблемот сигурно, пробав и со поише мејлови од другари, ги адд-нав, и пак ништо... имав 8.1 live msn до завчера, па стаив 8.5 бета, и пак нејќе... чаре? anyone?

danke, однапред...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај ако може некој да ми помогне...

Вака... Коа сакам да адд-нам некој, кај него не појавува никаква инвитација за у контакт листа, и обратно, он коа ќе ме адд-не кај мене ништо не појавува... до мене е проблемот сигурно, пробав и со поише мејлови од другари, ги адд-нав, и пак ништо... имав 8.1 live msn до завчера, па стаив 8.5 бета, и пак нејќе... чаре? anyone?

danke, однапред...
Аднувај со виндоус месинџер, ако ја има таа опција, сум заборавил.

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
сеа па нишо на мсн коа се префрлив... ги нема контактите....

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Нешто до серверите е, и мене и правеше така...после некоја недела помина. :icon_conf

Пробај со troubleshoot, можеби нешто не е средено...

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
a da ne znaete nekoe takvo programce kaj so ima se so si kucal na tastaturata????
Побарај на интернет некој keyloger.Се што е искуцано ке ти биде запишано во .txt формат и лесно ке си видеш кој што пишувал.

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
www.messblack.com овде имате многу корисни addons за windows live messenger пробајте само пазете да не налетате на некој тројанец.Затоа пред употрбеа скенирајте си ги со антивирусите што ги имате.

Black Swan

With Chelsea Forever
Член од
19 јули 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Може ли некако да се направи кога кликам на прозорот што вика you have 1 new message... да се отвори во мозила а не во ИЕ?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Може ли некако да се направи кога кликам на прозорот што вика you have 1 new message... да се отвори во мозила а не во ИЕ?
Па немести си дифолт броусер да ти е мозила.

Black Swan

With Chelsea Forever
Член од
19 јули 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Па немести си дифолт броусер да ти е мозила.
Наместен е одамна и сега пак го проверив и пак ми отвара со ИЕ. Некој друг лек? Мн ме нервира ИЕ,ај частам ако ми помогне некој :smir:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Мислам дека неможе тоа да се стори, на икончињата горе на MSN-то коа ќе се кликне по default се отвара IE.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Наместен е одамна и сега пак го проверив и пак ми отвара со ИЕ. Некој друг лек? Мн ме нервира ИЕ,ај частам ако ми помогне некој :smir:
Moже коа ќе бидеш онлајн контактирај ме по ПП, ќе ти објаснам што и како.

поздрав .wicket

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom