Сакам да има продолжение од...

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
go gledav HANCOCK i mnoogu mi se svigase filmot. I se nadevam deka ke ima 2 del.

Major League... само заради овој лик: Bob Uecker aka Mr. Baseball.
uecker_f.jpg

Mean Girls 2
Scary Movie 5
American Pie 7
Saw 5 - веќе искочи :vozbud:
Step up 3
тоа би било тоа:toe:

Scarface ама не е можно:nenene:

Враќам една тема од постарите. Сакав да ја отворам ама видов дека веќе имало.

Филмови кои ги сакам и би сакал да имаат продолжение... филмови за кои мислам дека приказната не завршила, туку има материјал за нов дел... хммм... ова ме натера да подразмислам малку...

Еве два филма овој пат:

Прво што ми падна на памет, Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994), поради начинот на кој заврши. Би било кул да го видиме второто продолжение: Interview with the Vampire: the return of Lestat. А и колку само добра актерска екипа имаше овој филм...

Вториот филм, иако е од осумдесетите, The Last Starfighter (1984), еден од омилените S.F. филмови ми е и сакам да гледам втор дел. Да видам како ќе испадне интер - галактичката војна со вонземјаните.

South Park: Bigger, Longer & Uncut :)
Сакам уште еден филм. :D

Би сакал продилженија од Американска пита, Пила, Скери муви.

Пред некој ден прочитав некаде дека Стивен Спилберг подготвувал нов 2 дел на филмот Е.Т, а исто пак некаде пишуваше дека во Ноември ќе има нов дел на филмот Twilight. Така да со нетрпение ѓи очекувам и двата...:vozbud::smir:

Rocknrolla. Знам дека сценаријата се готови, ама не е сигурно дали ќе се снимаат вториот и третиот дел.

Death Note. Или првите 2 дела да ги преработи екипа шо знај да глуми и да се придржва до оригиналното сценарио или пак да излези 4 дел.

Очи широко затворени ама отиде Стенли Кјубрик :toe:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom