Squirting (женска ејакулација)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи од трудот на партнерот не може да се доживее одма значи потребно е време и забрзување на темпото при крајот нормално..доживувам редовно при секој однос а у последно време почнав и по 2 пати при однос :music3: не прска туку тече бидејќи и да прска не може да прсне наоколу зошто обично он е или јас сум врз него доги стајлот не ми е погоден за ова баш значи истекува наоколу иначе чуството е рај откако еднаш ке се доживее се гледаш после со други очи-and U never B the same again:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Еве ви видео..
Кој го сака со посаглам квалитет го има на торент.
(18+)
http://www.fucd.com/index.php?link=2738
(18+)
Другарчето на Хауард се уплаши, бидејќи му прсна во око, вели јас ќе сум првиот кој фатил сида од вакво нешто.
Добро сега го изгледав, не е исто со оргиналот клипчево.
Во емисијата убаво се виде како го испрска.

Хехе дрилинг машин :) типот ќе припаднеше бе.

Ги погледнав страниците кои се оставени како линкови за да се види што е всушност тоа Squirting ама мислам дека е добра монтажа.Добро заприметете дека ова не е природно.Мене ми изгледа како вода да тече.Затоа не добив сликовита претстава за поимот.:nesum:

Кога оргазмот ми е проследен со squirt тогаш трае поголго и е мнооогу подобар
Порано не ми се беше случило,само со сегашниов партнер ми се случува редовно.Првиот пат коа ми се случи прво се исплашив зашто мислив дека тој свршил во мене,па па потоа се засрамив коа сфатив што е,а сеа е ми ок зашто нему му се допаѓа а мене чувството ми е многу подобро

ова скуиртингот е супер работа иако не сум го почуствувал сеуште...односно не сум бил со партнерка која скуиртира :smir:

ова скуиртингот е супер работа иако не сум го почуствувал сеуште...односно не сум бил со партнерка која скуиртира :smir:

А од кај знаеш дека е супер ако не си бил во таква ситуација?

А да прашам нешо:
Значи,squirting се случува кога девојката е повозбудена од нормално,значи тоа ти е нешто како супер-оргазам,така?
п.с гнасно ми е,шо да праам,иако знам дека е природно.

А да прашам нешо:
Значи,squirting се случува кога девојката е повозбудена од нормално,значи тоа ти е нешто како супер-оргазам,така?
п.с гнасно ми е,шо да праам,иако знам дека е природно.

Па да,барем кај мене тогаш оргазмот е многу подобар од вообичаено.

А како би изреагирал доколку ти се случи ова со партнерката?Ќе и кажеш дека ти е гнасно или...?Ќе ти смета?
Сепак јас мислам дека ако успееш да ја доведеш до ова треба да бидеш среќен:)

И не само што она припаднуе у се занесвестуе при сквирт. Неко како и се жешти пичето, абе развива ненормална температура, невидено нешто. Филингот што го имам на Пенис не може да се спореди. Најубаво ми е 7-8 секунди пред да сквирта и у моментот на сквирт.

А иначе воопшто не е леплива течноста него со конзистенција на вода е, и не мириса. Проблемот е само при чинот на секс... Коа ќе се изнасквирта Х пати, и кога се е утоп околу тебе, ама ептен утоп...

А сеа, ептен посебно ме пали, кога ќе ја донесам до сквиртање со јазик и прсти, па коа ќе ме испрска на лице, мхххх мххххххх мххххххххххххх...

И не само што она припаднуе у се занесвестуе при сквирт. Неко како и се жешти пичето, абе развива ненормална температура, невидено нешто. Филингот што го имам на Пенис не може да се спореди. Најубаво ми е 7-8 секунди пред да сквирта и у моментот на сквирт.

А иначе воопшто не е леплива течноста него со конзистенција на вода е, и не мириса. Проблемот е само при чинот на секс... Коа ќе се изнасквирта Х пати, и кога се е утоп околу тебе, ама ептен утоп...

А сеа, ептен посебно ме пали, кога ќе ја донесам до сквиртање со јазик и прсти, па коа ќе ме испрска на лице, мхххх мххххххх мххххххххххххх...
посебно у стил 69
мора 2 пати да ми сврши на лицето
инаку нема секс

Душо, прочитај малку, не се инати. Ејакулација се однесува само на исфрлање на семе од машки полов орган а не на полови течности. Инаку и женските гради се сметаат (а богами и устата) за полови органи, па според тебе и млекото за доенчињата е ејакулат :?

Разговарале татко и син сперматозоиди, и таткото му рекол:
Сине кога ке дојде моментот (ејакулација) ти мораш да бидеш прв. Ке дојдеш до портата, ке тропнеш и ке прашаш "јајце-клетка"? Тогаш ке ти отворат и ќе влезеш. И биданало така, и малиот прашал:
Јајце-клетка?
Не!
Кариес петка.

Za eakulacijata si potpolno vo pravo i ja imas mojata podrska.
Ama vicov kaj go najde go nemam do sega slusnato a ni procitano zakon e.:pos2:

Moe iskustvo vo vrska so gorenavedenava ejakulacija zenska, prv pat koa mi se desi si mislev deka mi prsnala cista!
Se isplasiv, stanuvam nozeve brejk dens mi teraa so znam me odzema baagi, ali partnerot na mesto i se uste e takov.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom