Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StayDark напиша:indijankata se vikase JULIA, inace taa mene mi bese najglupa, ANNA WILLIAMS e najdobra koj saka tekken 5 protiv mene, ke go rasturam so ANNA WILLIAMS:zlo:
StayDark напиша:indijankata se vikase JULIA, inace taa mene mi bese najglupa, ANNA WILLIAMS e najdobra koj saka tekken 5 protiv mene, ke go rasturam so ANNA WILLIAMS:zlo:
kazi koga kade da igrame tekken 5indijankata se vikase JULIA, inace taa mene mi bese najglupa, ANNA WILLIAMS e najdobra koj saka tekken 5 protiv mene, ke go rasturam so ANNA WILLIAMS:zlo:
Има некоја верзија или емулатор за да работи на PC?
Или верзија сосе емулатор?
Сакам да се пукаме со другари, па ако некој знае, нека пише на профил и на ПП...воедно и да ја активираме темава со излегувањето на TEKKEN 6...ја пробал некој, Ert?
Ја спуштив јас за xbox и искрено сум разочаран. Ставиле 1000 карактери колку да се има по играва, недај боже човече ако ти влезе во шема некој (кликаш а+б парче прајт секој) немојш да се одбраниш. Енергијата лета ОДМА можеш да го "скичмиш" за 10 секунди.