Tekken

• Креатор на темата Креатор на темата desertfox
  • Време на започнување Време на започнување
indijankata se vikase JULIA, inace taa mene mi bese najglupa, ANNA WILLIAMS e najdobra koj saka tekken 5 protiv mene, ke go rasturam so ANNA WILLIAMS:zlo:

StayDark напиша:
indijankata se vikase JULIA, inace taa mene mi bese najglupa, ANNA WILLIAMS e najdobra koj saka tekken 5 protiv mene, ke go rasturam so ANNA WILLIAMS:zlo:

A be nema greska!!!:pos2:

StayDark напиша:

So pravo ti pisuva `Pocetnik` pod nickot... :D

После година и 3 месеци одговараш на темава......

Онтопик, си слушнал за "Chicken" во Tekken?

Paul и Yoshimitscy (роботот шо се полни сам со :drk:)

Има некоја верзија или емулатор за да работи на PC?

Или верзија сосе емулатор? :)
Сакам да се пукаме со другари, па ако некој знае, нека пише на профил и на ПП...воедно и да ја активираме темава со излегувањето на TEKKEN 6...ја пробал некој, Ert?

Има некоја верзија или емулатор за да работи на PC?

Или верзија сосе емулатор? :)
Сакам да се пукаме со другари, па ако некој знае, нека пише на профил и на ПП...воедно и да ја активираме темава со излегувањето на TEKKEN 6...ја пробал некој, Ert?

Ја спуштив јас за xbox и искрено сум разочаран. Ставиле 1000 карактери колку да се има по играва, недај боже човече ако ти влезе во шема некој (кликаш а+б парче прајт секој) немојш да се одбраниш. Енергијата лета ОДМА можеш да го "скичмиш" за 10 секунди.

Јас ја имам Tekken 6. Незнам зошто, ама не забележав некои значајни промени. Освен подобрата графика, неколку нови ликови и новиот Story Mode, кој ми беше многу глуп.
Сепак, текен си е текен. Порано со саати седев пред ТВ и ја играв, ама можеби дека сега има многу подобри игри, па не ми привлече многу внимание. А за со друштво е супер.

Tekken 2,3 ги имам играно на РС со РЅ1 емулатор. Има и за РЅ2 емулатор, ама никако неможев да го подесам.
Ги имав и двата емулатори, ама сега ми се негде забутани во РС, или избришани, и многу ме мрзи да ги барам. Побарај на гугл, лесно ќе ги најдеш.

Ги наоѓам, али на милион проблеми наоѓам, без биоси се и слични срања. :)

Нема везе, да не одиме офтопик, ако има некој практично решение - нек ми пише ПП.

Ја спуштив јас за xbox и искрено сум разочаран. Ставиле 1000 карактери колку да се има по играва, недај боже човече ако ти влезе во шема некој (кликаш а+б парче прајт секој) немојш да се одбраниш. Енергијата лета ОДМА можеш да го "скичмиш" за 10 секунди.

Тоа со енергијата, мислам дека се подесува, а и не забележав јас некои големи разлики од претходните делови. А ако ти е лесна, стај ја на потешко.

Текен 6 е многу подобрена игра (од страна на човек кој што ја игра манијачки од кога излезе кецот :vozbud:) . Подобрувањата се во комбо ударите , има некои нови а и старите се полирани баш како што треба . Сеа некој страшни промени да очекуваш во текен тогаш не ја знаеш добро , текен си е секогаш во тој стил иста и тоа ја праи за мене најдобра тепачина . Според мене има една ствар која што ми крши цел филм у играва , а тоа е Азазел (најефтиниот египетски полу-бог бот) кој што секој удар му е ефтин и напраен да те накурчи . Мене лично не ми се свигаат ликови кај што се спамува едно или две копчинња (и не ти ја проверува твојата јачина во играта ) а тоа ти е Азазел . Резиме - Добра игра и верна на својот стил , али Азазел е ставен тоа добро чуство да ти го исцица со педерски удар .

Tekken 4 сеуште е најдобра според мене. Новава Tekken ја играв, и премногу е бавна, карактерите се движат ко полжави, ударите се ко баби да ги маваат, Tekken 4 беше многу побрза и подинамична. Ме разочара новава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom