Црвенковски и Груевски во војна

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Се' друго да ни било совршено во земјава, да не моравме да се секираме за утре, ќе ми беше задоволство да гледам дуели и вакви патетични политички препукувања. Ама овие изгледа не разбираат дека земјава не постои заради нивните суети и кариери, туку таму се затоа што треба да овозможат подобри услови за овој народ.

Неможам ни сеир да фаќам на вакви работи, кога самите себе се ебеме и никој од нас не добива.

Се надевам нема борбата меѓу Грујо и Б.Ц. да премине во уште една граѓанска или евентуално да дојдеме до обиди за атентати. Ништо не би ме изненадило.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Branko ke mu dojde do ak na G'uevski na parlamentarni...samo togash ke bide vistinskata bitka.A site znaeme kako pomina Glubcho taka i ovoj...samo mi izglea po se ovoj najkatastrofalno ke izgubi duri i pogolem poraz od SDSM vo 2006ta.
branko gi ima predsedatelski izbori naredna godina i moze da se fati na megdan za nekoj mesec, ova so go kazuva za parlamentarni izbori koi se edno 4 godini nataka e samo bombasticna najava kako so kaza nekoj od ``lider`` na opozicija. samo ima i eden problem posle predsedatelska funkcija branko stanuva obicen gragjanini nema nikakov imunitet a bogami i ke nema predsedatel so ke mu dade abolicija..taka da mozebi ke go vidime branko na narednite izbori parlamentarni da dava izjavi od ``pod senka``
baska toa so negovo vrakjanje kako lider toj po moe ke mu stavi tocka na partijata od koja poteknuva, a sekako i ke ima takvi koi ke se palat na brankovoto ustolicuvanje na vrvot na sdsm za navodnata konsolidacija , ama de fakto ke gi konsolidira samo ``borcite od nob`` i nivnite podmladoci koi definitivno se se pomalku na broj.

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Branko ke mu dojde do ak na G'uevski na parlamentarni...samo togash ke bide vistinskata bitka.A site znaeme kako pomina Glubcho taka i ovoj...samo mi izglea po se ovoj najkatastrofalno ke izgubi duri i pogolem poraz od SDSM vo 2006ta.
Најкатастрофално изгубивте 01.06.2008 ццц...
Со ваква омладина сдс не треба да се грижи за својата иднина.

Баш ме интересира што ќе понуди за следните парламентарни,бранков закон за вработување 4ти дел, по двајца од фамилија вработени.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дефинитвно политичката сцена во Македонија е циркус без граници.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Па да ви кажам право според некои потези како ги влече Груевски ништо чудно да го закопа БЦ следните избори. Ме мрзи сега да елаборирам, ама ептен дрва недоделкани довлечкаа ВРМРО-вцине. Разбирам јас дека мора да вработат партиски војничиња, ама вработи го бе падар таму у селото му родно, не го носи за заменик министер?! А Груевски, то ест ВМРО ако ги изгуби следните парламентарни избори и тоа од БЦ, нека не се надеваат на победа во следните тричетириесет години. Слушајте ме шо ви велам!
Vo duel rezultat e dosadno jasen.
Ama zarem ovaa glupa vlast od Vmro komunisti mora da se zameni so asli komunisti?
Mislam deka ne ce imaat do tolku sreca.I edni i drugi.

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Branko ke mu dojde do ak na G'uevski na parlamentarni...
... само под услов Груевски да го продаде името на државата. Во тој случај Груевски ќе биде сменет “одозгора“. Газдите не сакаат да чуваат сведоци.

Го памтиш Рамковниот?

Кој од потписнициве, освен БЦ, е сеуште жив политички?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Немој навистина да го "решиме" спорот со името за време на мандатов на Гвујо, па да испадне дека само Б.Ц. е вечен, а ние и натаму да бидеме осудени на проклетија.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Се' друго да ни било совршено во земјава, да не моравме да се секираме за утре, ќе ми беше задоволство да гледам дуели и вакви патетични политички препукувања. Ама овие изгледа не разбираат дека земјава не постои заради нивните суети и кариери, туку таму се затоа што треба да овозможат подобри услови за овој народ.

Неможам ни сеир да фаќам на вакви работи, кога самите себе се ебеме и никој од нас не добива.

Се надевам нема борбата меѓу Грујо и Б.Ц. да премине во уште една граѓанска или евентуално да дојдеме до обиди за атентати. Ништо не би ме изненадило.
Тешко ми е да признам....но мора да кажам дека за прв пат целосно се согласувам со тебе.
Особено со потцртаното.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Интересно како ликов над мене се појавува на форумот само кога ќе има „црвенковски“ во таг на тема...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ќе биде права војна ако не бега Груески од јавен дуел понатаму:toe:

Член од
28 март 2008
Мислења
133
Поени од реакции
3
Сегашнава политика што се води од актуелната власт демек била погубна, според Б.Ц.. Што политика водеше тој видовме. Работава ми изгледа ПОСЛЕ МЕНЕ ПОТОП, ....НЕРОН.:aplauz:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Сегашнава политика што се води од актуелната власт демек била погубна, според Б.Ц.. Што политика водеше тој видовме. Работава ми изгледа ПОСЛЕ МЕНЕ ПОТОП, ....НЕРОН.:aplauz:
Можеби мислел на една уште пострашна политика одколку Нероновата:

-ПОТОП,ДОДЕКА СУМ ТУКА,ЗА ПОСЛЕ ИЧ ОКО НЕ МИ ТРЕПНУВА!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не бе, си вели: Пред мене социјализам, по мене комунизам (од стар трек форматот) а во меѓувреме (со мене) хаос.

Kajgana Shop

На врв Bottom