На која песна најмногу пати сте се опиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Stradlin
  • Време на започнување Време на започнување
^Друже Синан Сакич е тоа.Мене исто така ми треба цел репертоар за право нафлекување ,ама еве пошо повеќето песни веќе ги прочитав погоре некои така ,мои нумери. Вака отприлика би се движел репертоарот. Близанци-Лаки.
Бајага-моји су другови
Харис и Жељко-Шта че мени више од тога
Жељко Самарџич-9 000
Сако Полумента-Дишем за тебе
Мики Јевремович-Пијем
Мирослав Илич-Целе ночи пијем друже
Аца Лукас-пао сам на дно(ова е веќе седиш на маса, едвај главата ја држиш исправено, другарите ти купуваат кисела вода и те носат накај веце, ти замавнуеш со рака и викаш уше песнава, после lyric моментот у царству порока и лажних другова на најблсикот другар му маваш чаша у глава по што неизбежно е завршена твојата вечер, кај и да е, дали на тротоар дали токсикоогија)

Не знам дали сум се опил најмногу на оваа песна но 2 пати до сеа за време на оваа песна пијам како ненормален :)

Минатата сабота додека траеше California Love испив 4-5 текили. Не знам, нешто посебно има во оваа песна :)

Харис и Жељко - Шта че мени више од тога
Плави оркестар - Боље бити пијан него стар:)
Аца Лукас - Пао сам на дно

оваа вторава посебно те тера да пиеш

Индекси- бацила је све низ реку
Џорџе Балашевиќ- Свирајте ми јесен стиже дуњо моја, прича о васи ладачком, неки нови клинци, Д-мол...

Па, највеќе сум се опил на Аца Лукас-Нешто против болова.

Сум урликал, сум рипал, сум плачел, сум се смеел....

Лав ја.

abe momci sto pojse da se kaze se e kazano srpskata e najdobra muzika za pienje neli ?

Плави Оркестар - Боље бити пијан него стар :cug:

Na pesnata, pojma nemam koj ja pejt, ali na sekoja svadba ja peet,

Ete majko, resiv da se zenam ........

Плави оркестар - Боље бити пијан него стар
"Него стар"... а само екс ју (тате и мама така им рекле) пубертетлии се пијанчат на песништетво... енивеј добро звучи како лејм оправдување за мрсулавењето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom