Ги прочитав сите мислења на форумот и ова навистина не личи на ништо.Ова е форум и секој има право да си каже свое мислење,но нели мислите дека малку претерувате....?Јас немам ништо против тоа да кажувате и критики за Next Time секој си има право на свое мислење.Но зошто едноставно не ги оставате луѓето да си кажуваат што си мислат.Постојано се исмејувате на исказите на сите(и оние кои се за Next Time и оние кои се против..).Оставете ги луѓето да си кажат што си мислат.Немојте да ме сватите погрешно-Сакам да кажам дека и оние кои се за Next Time ги исмејуват исказите на оние кои се против нив.Најдобро би било секој да си пишува за себе и да не се замара со коментарите на останатите...
П.С. Знам дека малку забегав од темата и дека не сум јас некој факор за да ви кажувам што да правите,но јас само кажав како би било најдобро (според мене).:smir:
А инаку дечкиве мене ми се ОК.И не ми сметаат критиките за нив-некои се навистина точни.Само не ми се допадна коментар на еден корисник во кој вели дека мајка им оди секогаш со нив..ова-она..Сепак не треба да пишуваме работи за нивниот приватен живот...Но тоа е што е.
Дечкиве неколку пати доаѓаа во Куманово и настапите им се ОК.Направија убава атмосфера во дискотеката Амнезија.Песните им се добри,сепак уште се на почетокот и имаат многу да учат.
Наши се и заслужуваат барем малку да ги бодриме:smir: