Next Time

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
До кај дојде времево, секој шутрак може да стане популарен само ако се појави на некои трубадури и му ја пуштат песната на К-15 тв. Претставници на машкиот пол, ако некогаш ве задеси суша, правам пристојни песно по уште попристојна цена. 100% докажан метод, + можност да ви посветат цел еден форум. Call 0800 - Next -Time - School - Of -Retardness - 400. Повикот е на наша сметка.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
И ги навредувате,што се не ги кажавте веќе но сфатете сепак ти се од Македонија и се наши,но сите повеќе би слушале турбо фолк и би ја ширеле таквата музика отколку да ги подржуваат нашите нови пеачи и бендови.Тогаш ако не ги нив подржуваме и сите останати тогаш што останува од нашата музичка сцена НИШТО.

Колку само не си во право. Па дај ти се молам, и нашите турбо-фолкери се македонци, па како што треба да ги поддржуваме некст тајм треба и нив....
И сама кажа дека ако не ги поддржуваме нив од нашата музичка сцена не останува ништо...
Па знаеш, не секој човек слуша некст тајм жалопојки...Некој у државава љуби да слуша и турбо фолк(ја не слушам гордо кажувам)... Меѓутоа и турбо-фолкерите и народњаците се дел од Македонија, па зашто па да не ја шириме таквата музика...
А ако форумов е за некст тајм по кои се плука, што ли е за оние за кои има за пофални зборови...:helou::helou::helou:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
25
Поени од реакции
3
абе јас сакам рок слушам таква музика ама ови се ептен за никаде ептен комерциала и немаат еден нивен единствен белег бледи емитации на некои други групи па да се знае излегле од продукцијата на јован абре човекот е тежок филм мисли дека праив музика а уствари поима нема..................:toe::toe::toe: као може некој да ги сака па самата нивна продукција прави музика за пубертетлии дечиња до кај 13 14 годинки . мое мислење катастрофа се

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив.И ги навредувате,што се не ги кажавте веќе но сфатете сепак ти се од Македонија и се наши,но сите повеќе би слушале турбо фолк и би ја ширеле таквата музика отколку да ги подржуваат нашите нови пеачи и бендови.Тогаш ако не ги нив подржуваме и сите останати тогаш што останува од нашата музичка сцена НИШТО.И како што велите излегле вчера и снимиле некоја песна со помош на некого тоа е вистина тие на сцена се само неколку месеци но тие и помали имаат настапувано на неколку фестивали.Ако велите дека не вредат не е ниту малку точно.Да не вредат не би ги полниле дискотеките по градовите низ Македонија и не би биле секогаш на фестивалите ако не на првото меѓу првите три места.Ги потценувате нашите пеачи ,а ги сакате и слушате другите.Не да не ги слушате но не и да го потценувате своето.Сепак колку од вас не сакаат да прифатат тие за почеток се ОДЛИЧНИ и им посакувам се најубаво и знам дека ке постигнат многу голем успех и да не се толку добри не би имале толку многу обожаватели не само од 13 до 16 год како што кажа некој хахаха туку и поголеми и толку добра и голема публика.И кој не ги сака не му останува друго освен да ги плука и навредува,но нека ги пцуе на некое друго место а не тука на форум за нив.Може од сето ова само да се види дека не сите ама полно им љубоморат ако не сакаат да признаат така е.ТИЕ СЕ НАЈДОБРИ:baeh::pipi::bip:
И сега зато шо се наши требит да им се клањам и да викам дека се "ОДЛИЧНИ", ко појма немет од свирење. А за настапи дека имале како помали златно славејче и тие таквите не се важат.И ич не им љубоморам пошо кога и да си пуштам некоја песна од компјутеров одма сфаќам дека сто пати е подобра од нивните.
И за крај. ШО ФАКТОР СИ ТИ ЗА ДА КАЖУВАШ КОЈ ЌЕ ПИШУВА НА ФОРУМОВ?? Колку шо знам форум е за нив и то не значи дека само треба да се фалат туку и да се критикуваат, и шо да правиме ние кога преовладуваат критиките.

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Имат некој убави песни .. Не викам дека се одлични, но имат убави песни.. И сепак наши си се треба да ги бодриме..

Член од
30 ноември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
1
Ги прочитав сите мислења на форумот и ова навистина не личи на ништо.Ова е форум и секој има право да си каже свое мислење,но нели мислите дека малку претерувате....?Јас немам ништо против тоа да кажувате и критики за Next Time секој си има право на свое мислење.Но зошто едноставно не ги оставате луѓето да си кажуваат што си мислат.Постојано се исмејувате на исказите на сите(и оние кои се за Next Time и оние кои се против..).Оставете ги луѓето да си кажат што си мислат.Немојте да ме сватите погрешно-Сакам да кажам дека и оние кои се за Next Time ги исмејуват исказите на оние кои се против нив.Најдобро би било секој да си пишува за себе и да не се замара со коментарите на останатите...:toe:

П.С. Знам дека малку забегав од темата и дека не сум јас некој факор за да ви кажувам што да правите,но јас само кажав како би било најдобро (според мене).:smir:

А инаку дечкиве мене ми се ОК.И не ми сметаат критиките за нив-некои се навистина точни.Само не ми се допадна коментар на еден корисник во кој вели дека мајка им оди секогаш со нив..ова-она..Сепак не треба да пишуваме работи за нивниот приватен живот...Но тоа е што е.:toe:

Дечкиве неколку пати доаѓаа во Куманово и настапите им се ОК.Направија убава атмосфера во дискотеката Амнезија.Песните им се добри,сепак уште се на почетокот и имаат многу да учат.
Наши се и заслужуваат барем малку да ги бодриме:smir:

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Ма од такви пе*** ми е преку глава.Македонијава е препуна со такви...Оние од Ѓорѓи (како и да се викаа),овие сеа шо тепаа на Винер фест...Тие па тие па
Тие не се за плоштад да свират некоја пара да соберат,не па на Винер фест да тепаат...АЛи ок шо да правиш,на тоа се пали глуп народ...

Член од
19 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
па та публика не е нивна туку и од сите шо настапиле така да не се рачуна
Секако дека публиката не е само за нив. Ама секогаш земаат награда и наградата е од публика што значи дека не е местено.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.162
Поени од реакции
6.032
Секако дека публиката не е само за нив. Ама секогаш земаат награда и наградата е од публика што значи дека не е местено.
Тоа не значи дека некој не може да манипулира со гласовите од публиката, т.е. да ги лажира резултатите од гласањето.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Се надевам дека ке ме прочита некој од групата Некст Тајм.
А веројатно ке ме прочитаат - што е добро.

Ова се нежни момчиња што татко му им дал пари да си направат спотчиња и песничиња.

"Тате тате сакам да бидам пејач"
"Важи сине"

Се декларираат како рок бенд што е нај трагично од се. Рокот е далеку од нив. Далеку. Брат барем кажете си реално дека сте поп-дуо. Нешто како Силви Бенд, само што сте по нашминкани од неа. И Силви Бенд си се оригинални за разлика од вас.

Случајно на 30 секунди погледнав на ТВ даваа интервју и едниот од нив рече нешто како "па два саати настап не е малку....". :pos2: :pos2: :pos2:

Ох, колку си ти нежен цвет и ранлив, два саати настап не биле малку. Брат бендовите со мерак свират по цела вечер, понекогаш и за без пари. Да не зборуваме за народњаците што свират и по ЦЕЛ ДЕН.

Но ОК, те разбираме како ти е. Два саати настап не е заебанција. Тешко е.

Ама ОК, има и вакви тетки кои што ке бидат обожавани од девојчиња без ум (што не знаат за подобро) и геј популацијата. Овој "бенд" е едно големо јавно лигавење и ништо повеке.

Нешто како Бојан 13

Член од
30 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
хаха зошто па да отварам нов јузер.Глупости па наравно дека не сум јас тоа.дека тоа е некој друг и ја веќе ви се извнив за моето мислење.

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Ова се нежни момчиња што татко му им дал пари да си направат спотчиња и песничиња.

"Тате тате сакам да бидам пејач"
"Важи сине"
Инаку нивните родители се разведени и тие живеат со мајка им. ;)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Епа добро де..
Мамо, мамо ми рекоа дека ако пуштам коса ќе личам на Влатко од морал.. Ај фрли некој денар да станам фаца да ме сакаат децата

Kajgana Shop

На врв Bottom