Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Мистичен напиша:
Затоа дадов две опции во моето размислување. Малку и се пошегував, се извинувам доколку те навредив.

Voopsto ne me navredi,ne sum takva.Segata bese na mesto spored mene,inaku ke izgledase kako da me osuduvas :)

Би сакала да имам три дечиња, по нарачка едно машко и две женски :D Ќе видиме "мајсторот" како ќе се покаже :pos:
Ако "излезат" како што сакам, би ги крстила Матеја, Анастасија и Марија (а ако излезе и четврто, би го крстила Алиса - сепак да излезе МАМА од имињата :pos: )

Јас би сакал да имам две, ако едно од нив е девојче ке го крстам Софија, други имиња и не ми се толку важни, кога ќе дојде време ќе му ја мислам.

3. Не дека многу сакам да раѓам него убава бројка ми е, а и јас имам брат и сестра ... најубаво ми звучи некако ... а нека бидат што ќе бидат, не ми е битно машки или женски ... а име, имав едно омилено, но бидејќи имам внуки пред деца, го потрошив, па треба да мислам на ново :pos:
п.с. Тамара ми е внуката, мх, мх, мх! :D

FortunE напиша:
Би сакала да имам три дечиња, по нарачка едно машко и две женски :D Ќе видиме "мајсторот" како ќе се покаже :pos:
Ако "излезат" како што сакам, би ги крстила Матеја, Анастасија и Марија (а ако излезе и четврто, би го крстила Алиса - сепак да излезе МАМА од имињата :pos: )

Ми се свиѓа идејава за МАМА да ти испадне од 4-рите имиња, да праам јас мене ВОДКАМИКС да ми испадне.... 9 деца ќе треба да праам :pos: Влатче, Оливер, Дарко, Камелија, Анастасија, Марина, Ивана, Катерина и Соња. :pos: Јако би било... :pos:

Sakam 3 deca dve moj edno prisvoeno , da mu pomognis na dusicka koja e stradna e nesto najubavo. Bi sakala prvata da kerka le le kolku se slatki so fustancina so patliki zakon i posle dve maski da go sulaat tatkomu :)) Iminja kako Emilio , Andrea, Natalija , Ivan .Evgenia mi e mnogu ubavo ime ama ne e prilagodlivo tuka taka da mozi da e vtoro ime :)) Mnogi mie glupo koga se krstat deca na babi i dedovci golem k*r pocit decata da stradat cel zivot: :pos:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:))) :wink:

ragazza напиша:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:)))

Не дека сум се запнал по имево, не ми текнуваше друго... и мене ми е бош имево... нека биде нека биде Амелија :pos:

vodkamixx напиша:
ragazza напиша:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:)))

Не дека сум се запнал по имево, не ми текнуваше друго... и мене ми е бош имево... нека биде нека биде Амелија :pos:
Trazila sam dobila sam e rabotava :)))))

Poveke od 3. Da si imaat rodnini poveke:):):). Mislam deka site sto imaat finansiski moznosti pozelno e da imaat poveke deca. A za iminja ke mu ja mislam togas, a i sakam i bliznacinja.

ragazza напиша:
Mnogi mie glupo koga se krstat deca na babi i dedovci golem k*r pocit decata da stradat cel zivot: :pos:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:))) :wink:
И мене ми е глупаво тоа да им се дава име на децата по бабата/дедото :wink: Мене сакале да ме крстат Маја затоа што сум била родена во мај, но среќа се премислиле и ми дале убаво име кое е онака поретко и не е по баба/дедо :P
Имињата што ги наброја ти ми се некако ептен од шпанскиве серии :D

Во мојава ситуација не е ниту можно ниту изводливо да се има деца а дури кога би било можно и изводливо не би сакал да имам : нек си ги чуваат тие што сакаат! :wink:

Иначе, другари, пријатели и комшии ми оставаат стално деца на ување оти многу лесно се снаоѓам со нив а и маливе ме обожаваат и сакаат да останат исклучително со мене! Некни еден колега од факс ми ја остави ќерката - малава додека да ја заспијам ми направи 100 километри муабет и изигра петстотини игри со мене. Такво префригано нешто неам видено : прав :twisted: !

Потоа, пак, му рекла на татко и дека сака пак да спие кај мене оти само ја и читам повеќе приказни а нејзините и читаат само една или две. :pos: :pos: :pos:

Ne znam ne gledam spanski serii Evgenia mi e mnogu ubo , Andrea se vika edna mala slatka vo komsite eptem pasova na zivo detence:) Ivan mi se dopagalo od stalno .

FortunE напиша:

ке му биде многу тешко на мушкото со две сестри (од искуство ти кажувам) :D затоа ја би сакал машки деца да имам, женските повеќе треба да им се секираш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom