Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Мистичен напиша:
Затоа дадов две опции во моето размислување. Малку и се пошегував, се извинувам доколку те навредив.
Voopsto ne me navredi,ne sum takva.Segata bese na mesto spored mene,inaku ke izgledase kako da me osuduvas :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Би сакала да имам три дечиња, по нарачка едно машко и две женски :D Ќе видиме "мајсторот" како ќе се покаже :pos:
Ако "излезат" како што сакам, би ги крстила Матеја, Анастасија и Марија (а ако излезе и четврто, би го крстила Алиса - сепак да излезе МАМА од имињата :pos: )

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Јас би сакал да имам две, ако едно од нив е девојче ке го крстам Софија, други имиња и не ми се толку важни, кога ќе дојде време ќе му ја мислам.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
3. Не дека многу сакам да раѓам него убава бројка ми е, а и јас имам брат и сестра ... најубаво ми звучи некако ... а нека бидат што ќе бидат, не ми е битно машки или женски ... а име, имав едно омилено, но бидејќи имам внуки пред деца, го потрошив, па треба да мислам на ново :pos:
п.с. Тамара ми е внуката, мх, мх, мх! :D

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
FortunE напиша:
Би сакала да имам три дечиња, по нарачка едно машко и две женски :D Ќе видиме "мајсторот" како ќе се покаже :pos:
Ако "излезат" како што сакам, би ги крстила Матеја, Анастасија и Марија (а ако излезе и четврто, би го крстила Алиса - сепак да излезе МАМА од имињата :pos: )
Ми се свиѓа идејава за МАМА да ти испадне од 4-рите имиња, да праам јас мене ВОДКАМИКС да ми испадне.... 9 деца ќе треба да праам :pos: Влатче, Оливер, Дарко, Камелија, Анастасија, Марина, Ивана, Катерина и Соња. :pos: Јако би било... :pos:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Sakam 3 deca dve moj edno prisvoeno , da mu pomognis na dusicka koja e stradna e nesto najubavo. Bi sakala prvata da kerka le le kolku se slatki so fustancina so patliki zakon i posle dve maski da go sulaat tatkomu :)) Iminja kako Emilio , Andrea, Natalija , Ivan .Evgenia mi e mnogu ubavo ime ama ne e prilagodlivo tuka taka da mozi da e vtoro ime :)) Mnogi mie glupo koga se krstat deca na babi i dedovci golem k*r pocit decata da stradat cel zivot: :pos:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:))) :wink:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
ragazza напиша:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:)))
Не дека сум се запнал по имево, не ми текнуваше друго... и мене ми е бош имево... нека биде нека биде Амелија :pos:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
vodkamixx напиша:
ragazza напиша:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:)))
Не дека сум се запнал по имево, не ми текнуваше друго... и мене ми е бош имево... нека биде нека биде Амелија :pos:
Trazila sam dobila sam e rabotava :)))))

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Poveke od 3. Da si imaat rodnini poveke:):):). Mislam deka site sto imaat finansiski moznosti pozelno e da imaat poveke deca. A za iminja ke mu ja mislam togas, a i sakam i bliznacinja.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
ragazza напиша:
Mnogi mie glupo koga se krstat deca na babi i dedovci golem k*r pocit decata da stradat cel zivot: :pos:
Bw Fortune i vodka mixx sto se zapnale vo Anastasia nekako bosh e imeto:))) :wink:
И мене ми е глупаво тоа да им се дава име на децата по бабата/дедото :wink: Мене сакале да ме крстат Маја затоа што сум била родена во мај, но среќа се премислиле и ми дале убаво име кое е онака поретко и не е по баба/дедо :P
Имињата што ги наброја ти ми се некако ептен од шпанскиве серии :D

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Во мојава ситуација не е ниту можно ниту изводливо да се има деца а дури кога би било можно и изводливо не би сакал да имам : нек си ги чуваат тие што сакаат! :wink:

Иначе, другари, пријатели и комшии ми оставаат стално деца на ување оти многу лесно се снаоѓам со нив а и маливе ме обожаваат и сакаат да останат исклучително со мене! Некни еден колега од факс ми ја остави ќерката - малава додека да ја заспијам ми направи 100 километри муабет и изигра петстотини игри со мене. Такво префригано нешто неам видено : прав :twisted: !

Потоа, пак, му рекла на татко и дека сака пак да спие кај мене оти само ја и читам повеќе приказни а нејзините и читаат само една или две. :pos: :pos: :pos:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Ne znam ne gledam spanski serii Evgenia mi e mnogu ubo , Andrea se vika edna mala slatka vo komsite eptem pasova na zivo detence:) Ivan mi se dopagalo od stalno .

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
kolku so ke dajt gospod tolku
ama taman bi bile dve.. edno masko edno zensko :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
FortunE напиша:
ке му биде многу тешко на мушкото со две сестри (од искуство ти кажувам) :D затоа ја би сакал машки деца да имам, женските повеќе треба да им се секираш

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
ЈАС САКАМ ЦЕЕЕЛ ЧОПОР ДЕЦА!!! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom