Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Имам ќерка Ана се вика, ама би сакала и машко, Марко да се вика...

Три, две машки и ќерка :baeh:

Две - машко и женско (машкото постаро)
Никола и Марија

paaa sakam dve...edno masko i edno zensko....a za iminjata..maskoto Darin i..pa za zenskoto ne sum razmisluvala...zdravje ima vreme:wink::icon_bigg

kolku saka Bog i kakvi saka da bidat samo da bidat zivi i zdravi

kolku ke napravam tolku ali bi sakal da se edno do dve max

По исцрпениот вчерашен разговор, одлучив бидејки неможе милион... ќе одам на варијанта до максимум 4 :) хехехехе
Децата се радост и благослов на родителите... колку и да е лошо со карања и слично, толку и уште повеќе е убаво и интересно :)
Со 3 деца или повеќе од три, се рачуна најсреќна фамилија... па зашто да не... хехехехе

Две, машко и женско.

Jas sakam 3 deca 1 zensko ke se vika DEA....i 2 maski bliznaci ke se vikaat DEMIJAN I DAMJAN.....

Jas sakam 3 deca 1 zensko ke se vika DEA....i 2 maski bliznaci ke se vikaat DEMIJAN I DAMJAN.....
Сериозно? Деа? Демијан и Дамјан... No really...сериозно?

Онтопик...рано ми е, ама 2 најдобро би било...само второто да не испаднат близнаци...па со 3 да си имам работа. :)

Сакам две сонценца :D
Поголемо машко и едно мало чупче :)
Последно време очајно сакам дете, едвај чекам да ми дое времето и да бркам пиленца низ куќи :)

Би сакала да имам три деца :pipi: но како и да биде најважно е да се живи и здрави :)

Jas sakam 3 deca 1 zensko ke se vika DEA....i 2 maski bliznaci ke se vikaat DEMIJAN I DAMJAN.....Сватко....

А ова некоја ти гаташе па ти кажа сигурно дека така ќе биде или пуста желба само е ???

А ако биде обратно тогаш шо праиме, ако ти добиеш три девојчиња или три машки??? (И јас како тебе летав и викав дека ќе имам три машки, ама не излезе по мојот план):smir:

Јас имам две првото ми е девојче, второто машко:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom