Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво што му го препишуваш на Грујо , во право си.Ама зашто не му го препишуваши на Бранко , кој и е официјално поканет од Кина , а поканата ја одбил со образложение дека е на годишен одмор.Или не сте ја изеле вреќата брашно што ви ја дале на изборите.Ова постигнување за примена на уставното име на Македонија на ЛОИ 2008 му го препишувам лично на Никола Груевски и целиот состав на ВМРО-ДПМНЕ гои се спасители![]()
Ambasador - Fatmir Xheladini - DUI, poranesen Drzaven Sekretar vo MNR na RM, mislam deka toa i mu bese prvo voopsto rabotno mesto vo zivotot. Profesionalen kadar na nekadarnata DUI - UCK.
Ambasador vo Peking, kade bracen par od MNR mu rabotea i kidnaa za stranska nekoja kompanija da rabotata i kade pocina poradi nemanje pari ambasadata vo kineska bolnica eden nas diplomat.
Koj da odi tamu, a???
Pa barem jebeniot Ambasador i uste poebeniot ili Minister za nadvoresni ili minister za obrazovanie i sport i tushlono od Agencija za sport i mladi i kelesot od MOK.
Koj, na kurov, ima koj, ama se nema um, baska, ne znaat be, ne znaat.
Убаво што му го препишуваш на Грујо , во право си.Ама зашто не му го препишуваши на Бранко , кој и е официјално поканет од Кина , а поканата ја одбил со образложение дека е на годишен одмор.Или не сте ја изеле вреќата брашно што ви ја дале на изборите.
Сајтот на Македонската амбасада во Пекинг - само на англиски и кинески (нема македонски), плус нема никаква информација од/за амбасадорот (?!):
http://www.macedonianembassy.com.cn/
Чудно што не му направија споменик на Окото Саката ,какви крокодилски солзи лееше , и тоа од едно око , не дај боже и другото да му работеше требаше гњурци да го спасуваат......На времето на големата љубов, Кинезите печатеа и поштенски марки со ликот на Б.Ц. ... :pos2:
![]()
![]()
Dear Visitors,
Welcome to the website of the Macedonian Embassy in the People's Republic of China. I believe that the website will provide needed information about natural beauties and cultural heritage of the Republic of Macedonia and, at the same time will be your window for doing business.
Thank you!
Mr.Fatmir Xheladini
Ambassador