Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ти е веќе касно драги мој, можеш и од газот да си каснеш и пак нема да мe вратиш. Можеш само да сонуваш и да се присетуваш што и како било, ако немаш попаметна работа живеј во минатото и запостави ја иднината. Колку само да те известам...ТЕ ЗАБОРАВИВ...ТЕ ИЗБРИШАВ ОД МОЈОТ ЖИВОТ...мрш, несакам да те видам, си го запоставив својот живот заради тебе, ги изгубив сите што ги имав, сега ти немаш никој, па осети како е кога си сам, и колку за информација не сум сама, има луѓе што ме сакаат и што ги сакам кој се покрај мене...и да не заборавам ФАК ЈУ!!!

I'll do anything for a smile, holding you 'til our time is done
We both know the day will come, but I don't want to leave you

Не го очекував тоа од тебе, може и јас претерав али излезе дека не си тој што мислев дека си.А можеби и беше доволно да ме трпиш.. Како и да е уште те сакам иако не ми веруваш :(

оди си,замини засекогаш од мојов живот не ме барај само повеќе ме повредуваш

Би му кажала да си ужива,дур е млад нека се изнаживее ( она и јас што го правам ) па коа ке созрееме убаво ќе го зеам за маж! :pipi:

Se tepam cela godina da te istam od glava i ne mi ide :nesum: pa zatoa dojdi si ti kaj mene pak :back: B..... MOJ

Pile, hvala ti za juce i sutra
za tebe molicu se sigurno svaki dan
samo gubi se odavde do jutra
budi mi ziv i zdrav i nasmijan

Зошто секогаш ама баш секогаш кога мислам дека сум те заборавила ти ќе направиш нешто да ми убедиш во спротивното:tapp:

фала ти за се... благодарение на тебе видов какви се луѓе постојат сеа уште засекогаш да исчезнеш од мојов живот и ке ти бидам уште повеќе благодарна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom