Има ли мажи кои не се палат на лезбејки?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа се лезбејки за глеање, шо к*р 2 девојки се лижат УАУ
што бе брат повеќе ти се дига кога гледаш кур? хахаххаха
нема маж што не се пали на лезбејски сцени тоа ти е како уметност :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЈАс мислам дека тврдењето кое многу од вас го изразија дека нема маж шо не се пали на лезбејки е невистинито ... Има мажи кои не се палат на лезбејки ( ако ги исклучиме хомичите де ) . Исто така и Дедо мраз постои ... И вонземјани .... И Еднорози ....

јас сеуште не сум стретнал машко што не се пали на лезбејки. за мене најеротски се јазиците. незнам за другите ама за мене тоа е врв во една лезбо сцена.

podobro od toa nema da gledas dve ili tri lezzz pred tebe :)
Те поздрави другарка ми Софија Теодор.

Јас не би сакал да гледам лезбејки пред мене :) 1 од 100 можеш да начекаш убава лезбејка, останатите 99 ти се да бегаш :)

сите лезбејки парови што сум ги видел у животот увек едната изгледала како прав маж со машки манири, така да лезбејкитите изгледа сепак барат едниот да е маж во кревет.

Јас не би сакал да гледам лезбејки пред мене :) 1 од 100 можеш да начекаш убава лезбејка, останатите 99 ти се да бегаш :)

Не верувам... Повеќето лезбејки се поубави :) Како и да е, ја обожавам да гледам лезбејки уахахах, нормално ако се убави!

Смешно е бе луѓе. За фетиш може да е интересно, ама да бидеш во нивно присуство и да се најдеш како тринаесетто прасе, не знам.
Тоа е исто и обратно веројатно. Но побрзо би гледаа како се парат коњи но, пе***чиња. :tv:

Тука си грешка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom