Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Па пишам али онака рекреативно пример 2 по 50 денари за некоја добивка до 1000.Чисто да има "feeling" да седнам да гледам утакмица.

Da ti ebam malerot, vo sabota napraviv dobitno livce (Ajax 1,Real 2ka, Lanneli 2 i TNS 2) za 500ka nosese 3700 i vo 3:27 otidov go ponistiv uplativ drugo livce i padnav samo na edna za 8.000 vodese 1-0 do 75 i primija gol a drugite em igrac pomalku :uvo:
Aj poveke sreka nareden vikend ova pamet za drug pat da ne si begam taka od srekata :)

Da ti ebam malerot, vo sabota napraviv dobitno livce (Ajax 1,Real 2ka, Lanneli 2 i TNS 2) za 500ka nosese 3700 i vo 3:27 otidov go ponistiv uplativ drugo livce i padnav samo na edna za 8.000 vodese 1-0 do 75 i primija gol a drugite em igrac pomalku :uvo:
Aj poveke sreka nareden vikend ova pamet za drug pat da ne si begam taka od srekata :)

Па пиши де која е таа што те заеба што објаснуваш :)

Па пиши де која е таа што те заеба што објаснуваш :)
Честерфилд бе друже ем им требаа бодови за плеј оф! :uvo:
Ова коло Ланели,Реал,Барса,Челзи и Ајакс беа најсигурни ама лакомоста е опасна работа :)

Ако сакате обложување, www.neobet.com нуди € 10 бонус за registeration .. За ваша информација ..

1 Месец не сум уплатил... :) Сега планирам едно ливче да уплатам за светското кој ќе победи во групи и живи и здрави есента пак може да почне сезоната на уплата :pipi:

Не бегај, играј и како ќе фаќаш повеќе накачувај уплатата па јави ми се за една година да те видам до кај си :wink:
Додека се игра со мали пари 50-100 денари па и до 200 денари е во ред, но почнавте ли да играте на поголеми пари опасна е работата:)
Што кога ќе фатиш еднаш 20.000? После ќе изгубиш 40 :wink:

abe oti taka vikate ne znam
eve na primer ne da se falam ama jas sum vo golem plus
preku 400000 denari
se se praj ama ako imas malce um i malce srejca
probaj igraj i ti ce vidis
jas sledam fudbal i igram za pogolemi pari
za 200 evra 1500evrai slicno
ako ne mi veruvas dojdi ce vidis

На комшијана мој го заеба Молде неделата за 52000!!!
3-0 беше до 90 мин и за 3 минути примија 3 гола:tapp:

Иам напраено едно ливче колку да се издрадвам порано и толку беше ќефот.:toe:

Играв порано,сега не,чиста завист е тоа,кој не почнал поарно да не ни почнува

Idam nakaj pro-kockar .. takada kladilnicata mi e sekojdnevie

Јас играм нон стоп спортска секоја недела но на мали уплати и како иван св препорачувам кој не почнал да не почнува затоа што е стварно заразно

Еве добри утакмици денеска ги уплакам:

Salzburg-Omonia 1
Gent-Din. Kiev 2x
PAOK-Ajax 2x
Espoo-PK-35 2x

За љуѓе(
за животони што знаат кога да престанат е ОК
) не е кладилницата оти се е само не хоби ,така да не си клавајте чивија оти таа ќе треба со друга чивија да ја вадите :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom