Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Добро сме зимале од 10.000 до најкрајна цена до 2.000 :pos2:

за некои кладилницата не е хоби, туку главен извор за егзистенција, подалеку од нив, ќе ве заразат

Читај болдираното ГЛАВЕН? Ајде наброј барем еден таков ти давам рака право..

Жива зараза... бегајте од кладилница:nenene:

Не бегам од кладилница тоа е мојот живот! :pos2:
Не бегај, играј и како ќе фаќаш повеќе накачувај уплатата па јави ми се за една година да те видам до кај си :wink:
Додека се игра со мали пари 50-100 денари па и до 200 денари е во ред, но почнавте ли да играте на поголеми пари опасна е работата:)
Што кога ќе фатиш еднаш 20.000? После ќе изгубиш 40 :wink:

Не бегај, играј и како ќе фаќаш повеќе накачувај уплатата па јави ми се за една година да те видам до кај си :wink:
Додека се игра со мали пари 50-100 денари па и до 200 денари е во ред, но почнавте ли да играте на поголеми пари опасна е работата:)
Што кога ќе фатиш еднаш 20.000? После ќе изгубиш 40 :wink:
Не мора да значи:wink:
зависи на начинот на кој играш

Ова правило некое е или...? :tv:
Ај вие знаете јас не, пишете спортска и не се замарајте полни ќе сте со пари стално ќе зимате, никогаш нема да губите :smir:

Пред некој ден се искоцкав после 5 месеца и фатих 8 утакмици една ме поеба за 3600 денари.:(

da ti ebam i kladilnica i se mi zede edno 10 god od zivotov :kesa:ili mi go namali za 10 kako sakate svatete :toe:tolku maler se za 1:kesa::nesvest:

Se oblozuvam i jas ,i malce treba da zabegas:nesvest: eden period i jas bev zabegala...ama sega se kontroliram

Секој ден сум во кладилницата, ми стана навика веќе, еве за вечер пак имам договорено да одам, а вчера бев.

Кладилницата и така и така, пишувам спортска често но со контрола (малку се надминува контролата али нема веза)
А пак кучињата што се во кладилниците според мене се една од нај големите зарази :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom