Најтажен цртан филм

P

PewDiePie

Гостин
Оној со Тод лисицата и кучето .. не сум го гледал оддамна али ме текнуе на крајот кога бабата го носи Тод во шумата и онака со тажни очи се гледаат .. у ПМ како се викаше цртанот не ми текнуе ..
Еј фак како се викаше стварно???? Исто и последниот еднорог беше тажен

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Koj pamti i koj bil dete toa vreme odamna najtazna bese edna japonska animirana serija pcelickata Hachi, taa ja barase majka si i se so placenje bese.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
lele najtazni crtani mi se bambi i kralot lav ama kecot na niv i den denes placam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

V

Viktoranius

Гостин
Го убијаа Кени .... Идиоти :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

South Park Rulez !:zver:

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Lion King koga umira Mufasa...moram da priznaam pustiv solza...
Едно прашање... како успеа да не го спомнош зборот шмекање??

Инаку.. и мене ми е ова најтажна сцена и од Анастасија цртанот кога ќе се најдат бабата и внуката.

Член од
9 октомври 2008
Мислења
186
Поени од реакции
3
Bambi , Robin huud , Lion king ,Pinokio , Cinderella, Snow white ,Sleeping Beauty ,Dumbo, Pinocchio, Beauty And The Beast, Pocahontas, Lady And The Tramp , The Little Mermaid ,The Rescuers ,The Sword In The Stone ,The Fox And The Houndod -od walt disney ,

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Бамби, мислам дека е дефинитивно најтажниот цртан филм. Истото и Воли и Среќно стапало Wall-E и Happy Feet кои си компјутерско анимации ама сепак се преубави :pipi:

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
The Lion King кога го убија татко му на Симба, на Бамби, на Little Foot или како и да се викаше со диносаурусчето и на Cap and Capper со лисицата и ловџиското куче кога ќе се спријателат како мали и кога ќе пораснат ќе мораат да ги разделат пошо ловџиските кучиња ловат лисици :(:(:(

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Bambi , Robin huud , Lion king ,Pinokio , Cinderella, Snow white ,Sleeping Beauty ,Dumbo, Pinocchio, Beauty And The Beast, Pocahontas, Lady And The Tramp , The Little Mermaid ,The Rescuers ,The Sword In The Stone ,The Fox And The Houndod -od walt disney ,
Хехе, сите ги наброја :).

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Од толку многу цртани што гледав неможам ни 1 да набројам :uvo: Мислам оти немам.

Kajgana Shop

На врв Bottom