Најтажен цртан филм

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Bambi , Robin huud , Lion king ,Pinokio , Cinderella, Snow white ,Sleeping Beauty ,Dumbo, Pinocchio, Beauty And The Beast, Pocahontas, Lady And The Tramp , The Little Mermaid ,The Rescuers ,The Sword In The Stone ,The Fox And The Houndod -od walt disney ,
Ти треба третман ако си плачел на Робин Худ...
Онтопик: Не се сеќаам на кој цртан беше ама знам за малце ќе надојдеше реката

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Едно прашање... како успеа да не го спомнош зборот шмекање??

Инаку.. и мене ми е ова најтажна сцена и од Анастасија цртанот кога ќе се најдат бабата и внуката.
Му се згреши нешто:vozbud:

Инаку исто и кај мене Кралот лав кога ќе умре Мустафа.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Kaлимеро. :'(

Нема правда, мамата.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Слончето Дамбо.

Кој жал ми паѓало за Дамбо кога ќе биде одвоен од мајката само затоа што таа сакаше да го брани од оние копилињата.
Тој делот со приспивната е уште повеќе за жалење.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Wall-E коа женска му ке хибернира и овој ке ја шета по цел град со него, ке ја вози на кајче, ке ја гушка на панорама....

А за убиството на мајка му на Бамби имам само еден коментар. Убаво нека и е. Знае дека е ловна сезона и она го носи детето низ темниот дел на шумата. Неодговорна мајка...(иначе сериозно на многу листи, мајката на Бамби е меѓу првите ликови како најнеодговорни карактери на филм)

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Мене ми е овој со коњот коа ке му умре женската таа белата покрај река.Мислам Мустаг се викаше или така нешо.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Инаку исто и кај мене Кралот лав кога ќе умре Мустафа.
и кај мене исто, Кралот лав за мене е најдобар долгометражен цртан филм на сите времиња и најтажен истовремено, знам дека плачев кога умре Мустафа:cry:

R

Reve0ke

Гостин

5 cm per second па може да се речи дека е еден од потажните што ги иам гледано

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
"Бамби" и делот во "Кралот Лав" кога го убија татко му на Симба.

Оној со Тод лисицата и кучето .. не сум го гледал оддамна али ме текнуе на крајот кога бабата го носи Тод во шумата и онака со тажни очи се гледаат .. у ПМ како се викаше цртанот не ми текнуе ..
На овој да не мислиш? http://www.imdb.com/title/tt0082406/

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
паа не сум плачел на цртан филм никад.....аа натажен кој ми бил...хммм незнам:toe:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
За плачење не сум плачел ама вака за најтажен на кралот лав кога го убија тој името не ми текнува како се викаше.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Дамбо го имав дома и го гледав секој божји ден на праисториското видео и се растурав од плачење... пред една година мислам дека го гледав и пак се растурив од плачење

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Ау и јас плачев на кралот лав кога умре мустафа :(...Послем тоа кога и да го даваа цртанот на тв,одма вртев неможев да гледам пак...Ептен е тажен:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom