Најтажен цртан филм

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Немам плачено ама ептен ми е жален Spirit- тој со коњите и исто така Покахонтас- е на овој може и да сум плачела, не сум сигурна.
Da mnogu e zalen toj so konjot Spirit, prekrasen e,ima i drugi ama ne mi teknuva.:toe:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.710
Поени од реакции
13.390
The lion king убедливо најтажен.... И самата музика да ја слушаш мислам....:(
После на далечното второ место Бамби.... Толку е стар а толку знае да мавне у психа... А бе Волт Дизни знае каде да мавне....

К

Кики.

Гостин
На тhe lion king најмногу плачев, а одма после него ми беа Пинокио и Бамби. :(

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Mozebi sum placela i na drugi, ne se sekjavam, ama znam deka pustiv dve tri solzi koga go gledav Mickey's Christmas Carol, koga doagja toj duhot od idninata i pokazuva deka Tiny Tim e mrtov :(

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
како мала највеќе плачев на Могли...Не можеф да сфатам како му е на него пошо нема родители...како и да е...денес се смеам на мојата..Малост?:)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Little Foot беше со диносаурусчето? Тој цртан и ден денес ме убива, јес да има хепи енд.:nesum:

Д

Демијан

Гостин
Незнам дали го знаете тој со кучето Роџер,коа ќе го пратат у некое село, коа него ќе го накриваат дека ја убил кокошката,а уствари волците го наместија:pos2:.Така нешто беше цртанов ни мене не ми текнува пошто беше мн оддамна.Многу тажен цртан..Да да сеа ми текна он сакаше една кучка таа се викаше Дејзи така нешто.Многу тажен цртан:cry::cry:

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Последен шо ми текиња беше Vampire Hunter D - Bloodlust .

P

PewDiePie

Гостин
Neznam dali ke se seti nekoj ama crtanot se vikase "THE LAST UNICORN" Posledniot ednorog,go gledav koga imav 5 god. i padna nekoja solza

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
The lion king,многу сум плачела на овај цртан,и денес ко ке го гледам ми е жал...после на Бабми имам плачено, и на тој со малото диносаурусче,мајкаму ко ке умрит,па сами ко ке се....не знам како се викат филмот,ама сеа пред една година го гледав со брачед ми ( кој имат 3 години ) и заедно плачевме....

Kajgana Shop

На врв Bottom