Никола
Државник
- Член од
- 18 април 2005
- Мислења
- 5.074
- Поени од реакции
- 333
А да престанете за мене да тумачите и да си зборите на темата а?Ne e asistent, toja ima zelba i saka da bide asistent, ama kapacitetot go izneveruva.
А да престанете за мене да тумачите и да си зборите на темата а?Ne e asistent, toja ima zelba i saka da bide asistent, ama kapacitetot go izneveruva.
А мислиш нема да го снајди? Сами си го бараа и ќе си го добијаат сеа ама овој пат со полно право и сите обвинувања што ќе стигнат ќе биде со цело уставно право и законски акти...тешко на студентите таму кај што предава или пак овој изглеа е како Грујо студент со просек од 6,1 :je:
па тоа е најжално што не си разбрај ,плукаш по се што е сдсм, дури и заговараш колективно затварање и што имало врска , јадни студенти ако сакаат да положат треба портокалови маици да ностат ... може слободно да си го смениш предментот МАРКЕТИНГ СО ОМРАЗА која ли девојка од сдсм те остави па сега сите ги мразиш , чишки и сол ке јадам смо такви моето дете да не г го образувааат ,па уште прашува :nesvest:А што има врска моето предавање по математика и програмирање, со она кое го кажуваш?
е со тоа што праша се ми стана јасно , абе само сол ке јадам такви моето дете нема да го образуваат ,А што има врска моето предавање по математика и програмирање, со она кое го кажуваш?
Што?..ќе изигруваш инкасатор?.. или имаш желба да станеш свежо месо во идризово?.....што прајме ако комшијата тебе убаво ти наплати зошто се мешаш кај што не ти е место:pos2:Не. Ако ми ја исклучат струјата поради комшијата, комшијата ке плати:star:
Значи да резимираме Vone, протестите се демократско право, без оглед на нација, верско или политичко убедување, нели ?...И не можеме да бидеме селективни во критиките, зависно од тоа кој протестира....Што?..ќе изигруваш инкасатор?.. или имаш желба да станеш свежо месо во идризово?.....што прајме ако комшијата тебе убаво ти наплати зошто се мешаш кај што не ти е место:pos2:
Лугето си протестираат само затоа што и нив им е исклучена струјата неселективно, а не зошто им е гајле кој платил а кој не.
Доста бе го тапиш, не сум асистент во Македонија, се фатил за ебаните студенти ко слеп за стап.па тоа е најжално што не си разбрај ,плукаш по се што е сдсм, дури и заговараш колективно затварање и што имало врска , јадни студенти ако сакаат да положат треба портокалови маици да ностат ... може слободно да си го смениш предментот МАРКЕТИНГ СО ОМРАЗА која ли девојка од сдсм те остави па сега сите ги мразиш , чишки и сол ке јадам смо такви моето дете да не г го образувааат ,па уште прашува :nesvest:
Ако во иднина продолжиш да ми се обраќаш, ќе побарам да одиш на бан.а си бил ли на психијатриски преглед, малтретилал принципиелно ,аман бре ,(тоа метода на тупурковски ке да е) комплексите од детството не си ги лечи на студентите ,а за затвор ????? тоа е за правници не за математичари очигедно математиката зо Заев не ви излезе иако беше равенка со една непозната :je::je::je::je::je::je:
ti navreduvas 250000 luge so sekoj tvoj post a tuka se zakanuvasАко во иднина продолжиш да ми се обраќаш, ќе одиш на бан.
Протестите се демократско право. Си протестира кој си сака, а ние останатите тоа ќе го трпиме (ако не протестираме).Значи да резимираме Vone, протестите се демократско право, без оглед на нација, верско или политичко убедување, нели ?...И не можеме да бидеме селективни во критиките, зависно од тоа кој протестира....
А што сум јас виновен кога некој одбира таква чкарт партија?ti navreduvas 250000 luge so sekoj tvoj post a tuka se zakanuvas
jas odamna ne te tangiram ...samo ne se zakanuvaj so ban na mesto deka ne si moderator ..odi tamu vo Ljubov i seks i se perciА што сум јас виновен кога некој одбира таква чкарт партија?
Замислете се што се има направено сдс на Македонија и на македонскиот народ.
Од било кој аспект.
И како може некој да гласа и да ги сака сеуште?
Па зошто ми се обраќаш. Како што му кажав и на интел и на реален и на други, игнорирај ме. Има едно таму копче игнор, кликни го.jas odamna ne te tangiram ...samo ne se zakanuvaj so ban na mesto deka ne si moderator ..odi tamu vo Ljubov i seks i se perci