30 дена притвор за Заев

Статус
Затворена за нови мислења.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Џабе се препукувате и навредувате..темата изгледа ќе мора да ја затворите порано..има најави дека Заев ќе биде ослободен денес или евентуално во понеделник..сепак имате доволно време да скршите уште некое копје...

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
А мислиш нема да го снајди? Сами си го бараа и ќе си го добијаат сеа ама овој пат со полно право и сите обвинувања што ќе стигнат ќе биде со цело уставно право и законски акти...тешко на студентите таму кај што предава или пак овој изглеа е како Грујо студент со просек од 6,1 :je:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
А што има врска моето предавање по математика и програмирање, со она кое го кажуваш?
па тоа е најжално што не си разбрај ,плукаш по се што е сдсм, дури и заговараш колективно затварање и што имало врска , јадни студенти ако сакаат да положат треба портокалови маици да ностат ... може слободно да си го смениш предментот МАРКЕТИНГ СО ОМРАЗА која ли девојка од сдсм те остави па сега сите ги мразиш , чишки и сол ке јадам смо такви моето дете да не г го образувааат ,па уште прашува :nesvest:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
А што има врска моето предавање по математика и програмирање, со она кое го кажуваш?
е со тоа што праша се ми стана јасно , абе само сол ке јадам такви моето дете нема да го образуваат ,
пс.смени си предмето а ВО МАРКЕТИНГ И ОМРАЗА може ке ти дадат 100 еур дневница

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не. Ако ми ја исклучат струјата поради комшијата, комшијата ке плати:star:
Што?..ќе изигруваш инкасатор?.. или имаш желба да станеш свежо месо во идризово?:vozbud:.....што прајме ако комшијата тебе убаво ти наплати зошто се мешаш кај што не ти е место:pos2:
Лугето си протестираат само затоа што и нив им е исклучена струјата неселективно, а не зошто им е гајле кој платил а кој не.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
да со наплата од 10% ,:je: па нека тужат, бре брат ,си има институции како велите или .........

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Што?..ќе изигруваш инкасатор?.. или имаш желба да станеш свежо месо во идризово?:vozbud:.....што прајме ако комшијата тебе убаво ти наплати зошто се мешаш кај што не ти е место:pos2:
Лугето си протестираат само затоа што и нив им е исклучена струјата неселективно, а не зошто им е гајле кој платил а кој не.
Значи да резимираме Vone, протестите се демократско право, без оглед на нација, верско или политичко убедување, нели ?...И не можеме да бидеме селективни во критиките, зависно од тоа кој протестира....:toe:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
па тоа е најжално што не си разбрај ,плукаш по се што е сдсм, дури и заговараш колективно затварање и што имало врска , јадни студенти ако сакаат да положат треба портокалови маици да ностат ... може слободно да си го смениш предментот МАРКЕТИНГ СО ОМРАЗА која ли девојка од сдсм те остави па сега сите ги мразиш , чишки и сол ке јадам смо такви моето дете да не г го образувааат ,па уште прашува :nesvest:
Доста бе го тапиш, не сум асистент во Македонија, се фатил за ебаните студенти ко слеп за стап.
Мада и тука ги малтретирам, ама од други причини, попринципиелни.
И да, поголемиот дел од сдс треба да е позади решетки.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
а си бил ли на психијатриски преглед, малтретилал принципиелно ,аман бре ,(тоа метода на тупурковски ке да е) комплексите од детството не си ги лечи на студентите ,а за затвор ????? тоа е за правници не за математичари очигедно математиката зо Заев не ви излезе иако беше равенка со една непозната :je::je::je::je::je::je:
Ако во иднина продолжиш да ми се обраќаш, ќе побарам да одиш на бан.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Значи да резимираме Vone, протестите се демократско право, без оглед на нација, верско или политичко убедување, нели ?...И не можеме да бидеме селективни во критиките, зависно од тоа кој протестира....:toe:
Протестите се демократско право. Си протестира кој си сака, а ние останатите тоа ќе го трпиме (ако не протестираме).
Оправданост или неоправданост е сосема друга работа.
Искрено, ако зборам за мене, да сум во состојба како оние луѓето од Чаир, ако сум чист, т.е. сум си платил струјата, нема да протестирам...ќе го тужам ЕСМ и ќе си добијам на судот.
Досега, од протести никој не добил ништо, освен ќотек. Земјоделците од Куклиш, тутунарите од Прилеп некаде девеесет и некоја...
Стечајците што кампираа спроти Собранието не добија оти протестираа, туку искористија предизборие.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
ti navreduvas 250000 luge so sekoj tvoj post a tuka se zakanuvas
А што сум јас виновен кога некој одбира таква чкарт партија?
Замислете се што се има направено сдс на Македонија и на македонскиот народ.
Од било кој аспект.
И како може некој да гласа и да ги сака сеуште?

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
А што сум јас виновен кога некој одбира таква чкарт партија?
Замислете се што се има направено сдс на Македонија и на македонскиот народ.
Од било кој аспект.
И како може некој да гласа и да ги сака сеуште?
jas odamna ne te tangiram ...samo ne se zakanuvaj so ban na mesto deka ne si moderator ..odi tamu vo Ljubov i seks i se perci

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
jas odamna ne te tangiram ...samo ne se zakanuvaj so ban na mesto deka ne si moderator ..odi tamu vo Ljubov i seks i se perci
Па зошто ми се обраќаш. Како што му кажав и на интел и на реален и на други, игнорирај ме. Има едно таму копче игнор, кликни го.
А јас против сдс, не само што ќе продолжам да пишувам, туку и пообемно ќе е во иднина.
За жал пуста работа, немам време.
Се додека не се искорни целиот тој шљам, нема да сум на раат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom