Cyber Knight напиша:
кога мои роднини гинеа во војната кај беше ти бе гаду еден одвратен комуњарски...татко ми вози ми-24 22 години ти ке ми кажуваш на мене кај се пукало што се правело кукавицо една!3ца братучеди ми погинаа ти ке кажеш кој се криел...Иди лечи се немаш појма од животот!!!Остани си во комуњарската доба и живеј си го животот како што тебе ти одговаара а кој што си заслужил-тоа ќе си добие!и ти неможеш ништо да направиш освен да ПАТИШ и да ПЛАЧЕШ по фотеља како твоите СОНЦИЊА!
Прими сочуство за братучедите :icon_frow
и Секоја чест за бранителите на Република Македонија!
Но, барем признај сега во скоро време што се случи? Дали твојот патриот Никола Груевски коалицираше токму со оние кои беа против нашите бранители, дали влезе во влада со луѓе кој претходно пукаа во Македонецот, а сега ќе донесуваат закони и права, а и ќе управуваат со државата?
Ако сум грешка и погрешно сум разбрал дека коалицирал со Али Ахмети исправи ме?
Баш денеска на А2 гледав емисија со Чом и имаше за здружението на бранители од 2001 Достоинство, каде главниот на здружениот токму ова прашање најмногу го боли и тоа дека можеби ќе се донесе закон за борците на Она, а тие ќе бидат заборавени токму од споствената драва!