Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викни погласно, не чувме.
А оној што ми рече да му се фатам на сдс ѓубрево, што да му кажам..
Ништо. Доволно е што напишав сдс ѓубре за заев, ќе го боли истото.
А интел, вели плаче мајка за Македонци.
Кога е некој од сдс, веќе нема право да се нарекува Македонец.
Истиот е нешто одродничко и немој да го споредуваш со Македонец.
Комунизмот умре
А интел, вели плаче мајка за Македонци.
Кога е некој од сдс, веќе нема право да се нарекува Македонец.
Da da, treba da e Ljubcovist pa Grujovist za da bide Makedonec.
Ti kje mi kazes sto sum smrdle edno. Odi leci se.
КОЈ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЈСЛАТКО СЕ СМЕЕЕ, А ВИЕ ИМАТЕ ПИЧИНА ЗА ТОА
СМЕЈТЕ СЕ ЗА СОПСТВЕНАТА КУСОГЛЕДОСТ И ПАРТИСКА ОПИЕНОСТ ЗА ПАРЧЕ ЛЕБ(ВРАБОТУВАЊЕ), ПРИКРИВАЊЕТО НА ФАШИЗМОТ МИНАТИТЕ ГОДИНИ БРЗО СЕ ПОКАЖА,А И МАЈКАМУ БИЛА МНОГУ ВРЕДНА И ШТЕДЛИВА ЖЕНА ЗА ЕДНА ГОДИНА РАБОТА ВО ЛИБИЈА СИ КУПИЛА 4 СТАНА ПА МИЛИ МОИ ПРАВЕЦ ЛИБИЈА НА РАБОТА,инаку тоа беше официјалното објаснување од УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ..... СЕДЕТЕ СИ ВО МРАК ни увезената Струја нема да ве просветли може си имата ПИЧИНА да битете такви ЕДИНСТВЕНО што на човек неможеш да му дадеж е УМ ,само за жал премногу УМОБОЛНИ ВЛАДЕАТ каков НАРОД таква ВЛАДА па со СРЕКА НЕКА НИ Е
Затоа што НИКОГАШ ама НИКОГАШ не се случило да премиер и многу членови да земат бугарски пасоши, никогаш не се случило високи функционери да имаат тајни средби со бугарски функционери и да ја предаваат македонската историја кога некој е Социјалдемократ.
Да се биде СОЦИЈАЛДЕМОКРАТ е ГОРДОСТ! ДА СЕ БИДЕ МАКЕДОНСКИ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТ Е ДА СЕ БИДЕ МАКЕДОНЕЦ КОЈ СИ ЈА САКА МАКЕДОНИЈА!
Па се гледа партиската опиеност...која може да натера некое БОТче да се зачлени во името на партијата...
Од вакви чушки зимница не се прави!