Најнеобичен избор на дресови, или така ми се чини :wink:Три од Шкотска (од различни генерации - нормално, најстариот од сезона 1992)
По еден од:
-Австрија
-Норвешка
-Бугарија
-Македонија
-Холандија
Од клубови не купувам но имам два од FC Rangers (едниот е реплика од пеесет и некоја и личи на обична блуза)
Сакам да најдам да купам од Јужна Африка, Австралија, Украина и Dundee Utd (или било кој шкотски клуб, освен Hibs и Celtic - гомца).
Во Фан Шоп. Во зградата на Космофон и Неоком кај нова железничка.P.S Да не знае некој каде во Скопје има фирма,дуќан, кои што пишуваат имиња и бројки на дресови ?
Прво да кажам дека репрезентативниот фудбал ми е поважен од клубскиот. Многу повеќе следам, да речеме, квалификации (за ЕП или СП) од ЛШ.Најнеобичен избор на дресови, или така ми се чини :wink:
...зашто баш од Шкотска, или од Бугарија:nerv:
хехе интересно. ПозПрво да кажам дека репрезентативниот фудбал ми е поважен од клубскиот. Многу повеќе следам, да речеме, квалификации (за ЕП или СП) од ЛШ.
За Шкотска (и нивните клубови) - навивам, на прво место.
Инаку ги подржувам и сите балкански репрезентации, кога играат на некое Европско или Светско Првенство и би сакал да имам дресови од сите нив (добро, од Грција - не).
Норвешка и Холандија истотака ми се омилени, а со австрискиот дрес случајно се здобив (дадов дрес од Ипсвич, за него).